Η Βασιλική Τρουφάκου στην πιο σέξι φωτογράφισή της

Η Βασιλική Τρουφάκου ξεχώρισε μέσα από το “Κάτω Παρτάλι”. Αν και ήταν η πρώτη της τηλεοπτική δουλειά κατάφερε να κερδίσει την προσοχή των media με αυτήν αλλά και πρόσφατα με την προσωπική της ζωή. Χωρίς να το επιδιώξει ιδιαίτερα το τελευταίο αφού όταν την ρωτούν προτιμά στο να αρκείται στο ότι είναι ερωτευμένη.

“Είμαι πάρα πολύ καλά και απολαμβάνω σαν άνθρωπος το γεγονός ότι είμαι σε μια πολύ καλή φάση τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μου ζωή και αισθάνομαι ευγνωμοσύνη γι’ αυτό”, λέει στο περιοδικό YOU στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν είναι ζευγάρι με τον Ιβάν Σβιτάιλο. (δες εδώ πώς ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα)

Η Βασιλική σχολιάζει και τη γυμνή σκηνή που είχε πέρυσι στο θέατρο (δες εδώ). “Δεν ήταν ακριβώς γυμνό, είχε body painting και μια εικαστική υποστήριξη. Δεν ήταν μια τολμηρή ερωτική σκηνή, επιμένω.”

Η ηθοποιός υποστηρίζει ότι η “τολμηρή” σκηνή ήταν στο πλαίσιο μιας παιδικής αθωότητας και αφέλειας της πρωταγωνίστριας, η οποία θεώρησε ότι με αυτόν τον τρόπο θα παντρευτεί τον ιππότη της.

Η αφέλεια σίγουρα δεν υπάρχει σε αυτή την φωτογράφιση για το εβδομαδιαίο περιοδικό που βλέπουμε την Βασιλική πιο σέξι από ποτέ!

Διάβασε περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί

Read More

And More