Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Μιλάει για τον παραμυθένιο γάμο του στη Βενετία!

Για τον μυστικό του γάμο στη Βενετία αλλά και για τη σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου μίλησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός και η σύντροφός του ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην ιταλική πόλη πριν από μία εβδομάδα.

«Δεν θέλαμε να διαρρεύσει και να μας χαλάσει τη μαγεία του μυστηρίου. Θέλαμε να ζήσουμε το παραμύθι μας, απερίσπαστοι, με τους συγγενείς μας και λίγους καλούς φίλους, χωρίς κάμερες, χωρίς παπαράτσι» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, προσθέτοντας: «Από το περσινό καλοκαίρι που έκανα πρόταση γάμου στη Λίνα και άκουσα με χαρά το ναι, αρχίσαμε να οργανώνουμε τον γάμο και ζητήσαμε από τους ελάχιστους ανθρώπους στους οποίους μιλήσαμε γι’ αυτόν να το κρατήσουν μονάχα για τους ίδιους. Όπως κι έγινε», περιγράφει στη Real Life.

«Ήταν πολύ όμορφα, σαν παραμύθι, με σκηνικό αυτή την πανέμορφη πόλη που λατρεύουμε. Φτάσαμε στη Βενετία τέσσερις μέρες πριν από τον γάμο και χωρίς κανένα άγχος πήγαμε το Σάββατο στον Άγιο Γεώργιο με τους κουμπάρους μας Μανώλη Παντελιδάκη, Γιώργο Ζαφειρίου και Κώστα Μόσχο. Ήταν υπέροχα και ακολούθησε ένα πανέμορφο δείπνο, για να γυρίσουμε τρέχοντας την επόμενη ημέρα, αφού μας περίμεναν εμένα πρόβες για τους Βατράχους του Εθνικού Θεάτρου και τη Λίνα οι υποχρεώσεις της στην τράπεζα, όπου εργάζεται”, συνέχισε.

Read More

And More