Βάσω Κολλιδά: Η εξομολόγηση για τον ερχομό του μωρού της και το γάμο της στην Πάρο!

Η Βάσω Κολλιδά μιλάει στο περιοδικό People για την εγκυμοσύνη της, εξομολογείται πώς ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στον αρραβωνιαστικό της και αναφέρεται στο διπλό πάρτι που θα γίνει του χρόνου στην Πάρο.

«Ετοιμάσου να γιορτάσουμε γάμο και βάφτιση μαζί, θα κάνουμε δύο πάρτι. Εκεί που είχα να οργανώσω το γάμο, τώρα προστέθηκε και η βάφτιση του μωρού. Επιπλέον, θα προηγηθεί ο πολιτικός γάμος, τον οποίο ακόμη δεν έχουμε σχεδιάσει. Είναι λίγο περίεργα τα διαδικαστικά για την αναγνώριση του παιδιού αν δεν είσαι παντρεμένος, οπότε αποφασίσαμε να πάμε στο δημαρχείο. Θα βάλω ένα λευκό λιτό φόρεμα. Εξάλλου είναι πέντε λεπτά υπόθεση» λέει με ένα πλατύ χαμόγελο στην δημοσιογράφο και καλή της φίλη, Χριστίνα Ζάχου.

Έχει συνειδητοποιήσει πως σε λίγους μήνες θα προστεθεί ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια; «Στην αρχή δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω, γιατί είχα καλή εγκυμοσύνη. Πήγαινα στο γιατρό μου και στον υπέρηχο δεν φαινόταν κάτι. Όσο περνάει ο καιρός και αρχίζω να φουσκώνω, το καταλαβαίνω. Η αλήθεια είναι πως στα μέσα του τρίτου μήνα που παρατηρούσα να μεγαλώνει λίγο η κοιλιά μου και να παίρνω κιλά το συνειδητοποίησα. Όσο για τα συναισθήματα; Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που νιώθω. Πραγματικά κάνω πολλά όνειρα, συνέχεια ονειρεύομαι. Ο Γιάννης είναι σε μια κατάσταση πανικού. Είναι σαν να έχουμε το μωρό στα χέρια μας και συζητάμε τι θα σπουδάσει, αν θα ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Έχει πολλή πλάκα αυτό που ζούμε» αναφέρει.

Πώς έγινε η ανακοίνωση στο μέλλοντα μπαμπά; «Είχαμε πάει για καφέ μαζί με τον Αντώνη Βλοντάκη (που είναι ο κουμπάρος του ζευγαριού), τη γυναίκα του, Κορίνα Στεργιάδου, και άλλους φίλους. Κάποια στιγμή, πήγα στην τουαλέτα του μαγαζιού μαζί με την Κορίνα για να κάνω το τεστ. Δεν σου κρύβω πως είχα ένα προαίσθημα και μόλις βγήκε θετικό, έπαθα σοκ. Ήθελα να πάρω αέρα. Όταν επιστρέψαμε στην παρέα, φίλησα τον Γιάννη και του το είπα λίγο συνθηματικά, γιατί ήμασταν μεγάλη παρέα και δεν ήθελα να το μάθει ακόμη κανένας. Εκείνος με κοιτούσε και νόμιζα πως θα λιποθυμήσει. Θυμάμαι πως το πρώτο βράδυ δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Είναι τόσο όμορφες αυτές οι στιγμές για ένα ζευγάρι και εύχομαι σε όλες τις γυναίκες να μπορέσουν να βιώσουν αυτή τη μαγεία» εξομολογείται.

Το ζευγάρι καθυστέρησε λίγο να μεταφέρει τα χαρμόσυνα νέα στους γονείς του. «Θέλαμε πρώτα να πάμε στο γιατρό μου για να μας το επιβεβαιώσει και ύστερα να το ανακοινώσουμε στους γονείς μας. Στο μεταξύ, θα είναι το πρώτο τους εγγόνι και είμαι σίγουρη πως θα το κακομάθουν. Δεν φαντάζεσαι πώς το περιμένουν. Έχουν τρελαθεί από τη χαρά τους» σχολιάζει.

Όσο για το αν έχει αρχίσει τις προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο; «Εννοείται. Τι με ρωτάς, λες και δεν με ξέρεις… Έχω σκεφτεί ακριβώς πώς θα είναι το δωμάτιο, το έχω σχεδιάσει, αλλά θα αρχίσω να το ετοιμάζω το Σεπτέμβριο, μόλις επιστρέψουμε από τις καλοκαιρινές διακοπές».

Η ψιλόλιγνη σιλουέτα της έχει αρχίσει να αλλάζει και αναρωτιέμαι αν έχει συμφιλιωθεί με αυτές τις αλλαγές. «Βρίσκομαι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης μου και μέχρι τώρα έχω βάλει πέντε κιλά. Γενικά, μου αρέσει να ελέγχω κάποια πράγματα και δεν θέλω να ξεφύγω. Θα πάρω κιλά, αλλά όσο μπορώ θέλω να προσέχω τι τρώω, γιατί έχω άγχος για το πώς θα επανέλθω μετά. Παρατηρώ πώς αλλάζει το σώμα μου και δεν σου κρύβω ότι μου κακοφαίνεται, γιατί ήμουν πάντα πολύ αδύνατη. Τώρα δεν χωράω στα τζιν μου, γιατί ήταν όλα πολύ στενά, οπότε φοράω άνετα φορέματα. Όμως προσέχω τη διατροφή μου και βάζω τις κρέμες μου, γιατί θέλω να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Κάποιες φορές σκέφτομαι πως έχω το άλλοθι αυτή την περίοδο να φάω κάτι παραπάνω, αλλά είναι λάθος αυτό. Όλα είναι μέσα στο μυαλό και μπορούμε να τα ελέγχουμε» επισημαίνει.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More