Α. Βίσση: Οι αποκαλύψεις που έκανε στην εκπομπή της Ναταλίας και οι “Δαίμονες”! Βίντεο

Φιλοξενούμενη της Ναταλίας Γερμανού στην τελευταία εκπομπή Μες στην καλή χαρά για φέτος ήταν η Άννα Βίσση! Λίγο μετά τις 12:00 η Άννα μπήκε στο στούντιο της εκπομπής, πατώντας στο κόκκινο χαλί που της είχε στρώσει η τηλεοπτική ομάδα. Πολύχρομα μπαλόνια άρχισαν να πέφτουν από ψηλά ενώ, τόσο η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού, όσο και οι συνεργάτες της, δε μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για την καλεσμένη τους.

Από την πρώτη καλημέρα που είπε το πρωί η Ναταλία Γερμανού στους τηλεθεατές, δε σταμάτησε να μιλάει για την τελευταία λαμπερή καλεσμένη της σεζόν. Μάλιστα, είχε προετοιμάσει τους τηλεθεατές ότι θα υπάρχουν εκπλήξεις για την Άννα Βίσση…

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μίλησε για τη σχέση της με την κόρη της Σοφία, παρακολούθησε τα βίντεο που της ετοίμασαν οι συντελεστές της εκπομπής – για την τραγουδίστρια και την ηθοποιό Άννα Βίσση, αλλά και τους έρωτές της – και μεταξύ άλλων… αποκάλυψε ότι τον Μάρτιο του 2013 θα ανέβουν ύστερα από 22 χρόνια οι “Δαίμονες” στο Παλλάς. Ακόμα, για πρώτη φορά, τραγούδησε ακαπέλα το νέο τραγούδι που της έγραψε ο Νίκος Καρβέλας.

“Την ημέρα που το συμφωνήσαμε, βγήκα μόνη μου έξω και έβαλα τα κλάματα. Με συγκίνησε πολύ η ιδέα ότι μετά από 22 χρόνια θα γίνουν ξανά. Αυτό το πρότζεκτ με είχε χαρακτηρίσει, με έχει σημαδέψει. Οι Δαίμονες για μένα και τον Νίκο είναι το μωρό μας”, είπε μεταξύ άλλων.

Δες τα βίντεο του zappit.gr:

Read More

And More