Α. Βίσση: Όλες οι λεπτομέρειες από το ταξίδι της στην Κεφαλονιά στο TLIFE!

Καλοκαίρι στα νησιά αλλά και σε άλλα όμορφα μέρη της Ελλάδας θα κάνει η Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια αφού ξεκουράστηκε λίγες μέρες στη Μύκονο και τη Σαντορίνη συνεχίζει την περιοδεία της…

Δεύτερος σταθμός ήταν η πανέμορφη Κεφαλονία και συγκεκριμένα το Αργοστόλι! Η Άννα έδωσε το Σάββατο μία μοναδική συναυλία στο νησί η οποία χαρακτηρίστηκε ως μία από τις καλύτερες που έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα οι κάτοικοί του! Πάρε μια γεύση:

Ανάμεσα στους 3.500 θαυμαστές της που μαζεύτηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου, ο δήμαρχος, Αλέξανδρος Παρίσης, σύμβουλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και οι Εθελοντές Σαμαρίτες.

Πως πέρασε όμως την υπόλοιπη μέρα στο πανέμορφο νησί του Ιονίου;

Το πρωί επισκέφτηκε το δημαρχείο του νησιού αφού την συνδέει στενή φιλία με τον Δήμαρχο. Δες τι είπε στην συνέντευξη τύπου:

Στη συνέχεια έφαγε με τους στενούς της συνεργάτες σε γνωστό εστιατόριο του νησιού. Χαλαρή και ευδιάθετη δεν σταμάτησε να μιλάει με τον κόσμο, να φωτογραφίζεται αλλά και να δοκιμάζει τους κεφαλονίτικους μεζέδες.

Μετά την εμφάνισή της στο Δημοτικό στάδιο του Αργοστολίου “Ανδρέας Βεργωτής” δείπνησε μαζί με τους συνεργάτες της σε εστοατόριο της περιοχής.

Read More

And More