Η Α. Βίσση κάνει αποκαλύψεις! Ο μεγαλύτερος φόβος της, η εφορία και ο έρωτας με τον Α. Σαμαρά!

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ακόμα η Άννα Βίσση και αναρρώνει έπειτα από το ατύχημα που είχε στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρο όπου εμφανίζεται φέτος το χειμώνα.

Η τραγουδίστρια έχει αποδείξει ότι δεν την τρομάζει τίποτα και πολύ γρήγορα αναμένεται να κάνει δυναμική επιστροφή στην πίστα και να μας εντυπωσιάσει, όπως έκανε στην πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Life & Style.

Άκρως αποκαλυπτική, η Άννα μίλησε για τους εφιάλτες της, την τιμιότητά της και το πόσο ακριβώς πληρώνει στην εφορία. Φυσικά, η συνέντευξη συνοδεύτηκε και από μία εκπληκτική φωτογράφιση!

/

Στα 54 της δηλώνει workaholic

Δεν σταματάω ποτέ. Δεν κάνω διακοπές…. Είμαι workaholic, αλλά αυτό δεν αφορά μόνο το περιεχόμενο της δουλειάς. Όταν ηρεμώ, μπορώ να βασανίσω την ψυχή μου και με άλλα πράγματα. Μου αρέσουν οι κουβέντες με φίλους, πράγματα που ερεθίζουν την κρίση μου, μου αρέσει η ανάλυση των πληροφοριών που παίρνουμε από ένα ταξίδι, από τη ζωή γενικά, από ένα τσακωμό, από το παιδί μου, από έναν καλό φίλο.

Δεν τα έχει όλα αλλά δεν της λείπει τίποτα
Στιγμιαία είμαι ελεύθερη. Και δεν είμαι ακριβώς “ο άνθρωπος που τα έχει όλα”. Έχω όλα όσα θέλω για να είμαι κοντά στην οικογένεια μου και να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Δεν τα έχω όλα…
Δεν μου λείπει τίποτα υπ’ αυτή την έννοια. Μου λείπει λίγη ησυχία και αυτοσυγκέντρωση. Να έχω λίγο χρόνο να καταλαγιάσει αυτό το πράγμα, που εντέλει αγαπώ πολύ να κάνω. Είναι το ναρκωτικό μου, η δουλειά μου. Δεν μου αρέσουν τα ψεύτικα ναρκωτικά, μου αρέσουν τ΄ αληθινά. Αλλά δεν παύει να σου προσδίδει άγχος.

/

Αν τα χάσει όλα θα αρχίσει από την αρχή
Υπήρξε, όπως ξέρεις, μία περίοδος που έκανα “πρόβα” σε αυτό. Με πήραν τηλέφωνο, ήμουν στην Αμερική τότε -ήτα μία ελεύθερη περίοδος της ζωής μου- και μου είπαν “σου πήραν όλα τα ρούχα σου σε σακούλες, τα γυαλιά σου, τα παπούτσια σου, όλα”. Άφησαν μόνο τα έπιπλα που κανονικά ο νόμος έλεγε ότι αυτά έπρεπε να πάρουν. Πραγματικά, δεν ένιωσα τίποτα. Ούτε να κλάψω ήθελα ούτε να στεναχωρηθώ. ένιωσα ένα κενό…
Δεν με πειράζει να τα χάσω όλα και να ξαναρχίσω από την αρχή, γιατί πιστεύω στον εαυτό μου, στις δυνάμεις μου, πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που με αγαπάνε, κι αν χρειαστώ τη βοήθεια τους θα την έχω. Είμαι “αλήτισσα” πάντως, είμαι “τυπάκι” και ξέρω να ζω και με το τίποτα.

Τα 3.223 ευρώ που δήλωσε ως εισόδημα για το 2009
Είμαι άνθρωπος τίμιος στις συναλλαγές μου. Μείνετε ήσυχοι. Είμαι απολύτως νόμιμη, πληρώνω πολλά λεφτά στην εφορία. Πληρώνω όλα όσα πρέπει να πληρώσω…
Όταν ρωτάω άγνωστους ανθρώπους που συναντώ, “γιατί ρε παιδιά με βαράνε έτσι;”μου απαντάνε “γιατί πουλάς Άννα μου”. Ε, λοιπόν, ευχαριστώ που με θεωρείτε τόσο σταρ, αλλά μη με βαράτε τόσο άδικα! Είναι και σοαβαρό έντυπο αυτό που το έγραψε κι έπρεπε πρώτα να ενημερωθεί καλύτερα. Να καταλάβεις, κι εγώ η ίδια αναρωτήθηκα “είναι δυνατόν να έχω δηλώσει τόσο λίγα λεφτά; Αποκλείεται!” Και μετά, μια φαν στο twitter, μου είπε “Άννα, δεν θυμάσαι ότι εκείνη τη χρονιά δεν δούλευες;” Έτσι ξεμπλόκαρα.

/

Είναι ενοχική…
Κυρίως με την κόρη μου. Στη δουλειά μου δεν νιώθω ενοχική. Τουναντίον είμαι πολύ απαιτητική, με τους συνεργάτες μου, αλλά όχι με την έννοια της bitch- γιατί εγώ επωμίζομαι την τελική ευθύνη και δεν θέλω να ρίξουν το φταίξιμο σε κάποιον άλλον.

Οι γυναίκες που θαυμάζει
Η μάνα μου και η κόρη μου είναι τα δύο γυναικεία πλάσματα που θαυμάζω.

Ο χειρότερος εφιάλτης της
Τσακώνονταν ο Μπραντ Πιτ με τον Ράιαν Γκόσλινγκ ποιος θα με έχει πρώτος! Για να μιλήσω σοβαρά, οι χειρότεροι εφιάλτες μου έχουν να κάνουν με πνιγμούς. Φοβάμαι το νερό, έχω τραύμα με αυτό, και πάντα βλέπω ότι πεθαίνω από πνιγμό, αν και στο τέλος γλυτώνω! Λένε ότι όταν είσαι ανάμεσα σε νερό, σημαίνει ότι θέλεις να βρεις την ελευθερία σου, τον εαυτό σου…

/

O σχέση της με τον Αντώνη Σαμαρά
Με τον Αντώνη… Δεν λέω με τον Σαμαρά, γιατί ο Σαμαράς είναι ο πρωθυπουργός μας κι εγώ δεν τον γνωρίζω τον κ. Σαμαρά. Γνωρίζω τον Αντώνη. Κι ο Αντώνης – το 1980 πρέπει να ήταν – υπήρξε ένας πολύ ωραίος και ρομαντικός μου δεσμός, ένας άνθρωπος που ερωτεύτηκα, αγάπησα και πέρασα καλά. Κάτι που θυμάμαι μαζί του, αυτά τα κανά – δυο χρόνια που είχαμε δεσμό, ήταν ότι αγαπούσε τη μουσική και έπαιζε ντραμς. Ήταν ροκεντρολάς. Είχε καλό μυαλό, ήταν συναισθηματικός, ρομαντικός και παθιάρης. Αυτό θυμάμαι. Ήταν άνθρωπος με πάθος.

Το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο
Είμαι καλός άνθρωπος, και μπορεί αυτό να μην το ξέρει ο κόσμος.

Διάβασε περισσότερα στο Life & Style που κυκλοφορεί

Read More

And More