Α. Βίσση: Το ταξίδι και η μοναδική εμφάνιση στο Λονδίνο! Βίντεο και φωτογραφίες

Σε μία από τις αγαπημένες της ευρωπαϊκές πόλεις ταξίδεψε η Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια επέστρεψε στο Λονδίνο, ύστερα από 4 χρόνια, για να πραγματοποιήσει μία μοναδική συναυλία σε ένα από τα πιο γνωστά club της πόλης όπου έχουν φιλοξενηθεί τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Η Άννα έφτιαξε ενθουσιασμένη την βαλίτσα της παρόλο που πληροφορήθηκε από νωρίς ότι ο καιρός θα είναι βροχερός!

Η συναυλία στο θρυλικό club ήταν την Κυριακή ωστόσο η Άννα βρέθηκε στην πόλη νωρίτερα και κατάφερε να απολαύσει τις ομορφιές της αλλά και να κάνει προετοιμασία για το live.

Κατά την διάρκεια της διαμονής της συνάντησε και την Ορθούλα Παπαδάκου με την οποία έκαναν βόλτες ενώ έδωσε και τηλεφωνική συνέντευξη σε ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό του Λονδίνου.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τις επιτυχίες της που συνεχίζουν να έρχονται μετά από 40 ολόκληρα χρόνια καριέρας απάντησε: “Δεν υπάρχουν μυστικά της επιτυχίας! Μόνο φανερά, αυτά που με βλέπει ο κόσμος να κάνω τόσα χρόνια . Μέσα μου έχω πάρα πολλή όρεξη και νιώθω πως υπάρχουν πράγματα που δεν έχω κάνει ακόμα.”

Για τους Δαίμονες και τη τεράστια επιτυχία που είχαν στην Αθήνα είπε: “Οι Δαίμονες ήταν ένα σκοτεινό παραμύθι, κάτι που αρέσει στο κόσμο του θεάτρου. Είναι μια καλή ιστορία και η μουσική του Καρβέλα είναι ανεπανάληπτη, classic!”.

Μία μέρα πριν την 3ωρη συναυλία της, πόζαρε και έξω από το μαγαζί σχολιάζοντας στον λογαριασμό της στο twitter τον βροχερό καιρό.

Φυσικά, αναφέρεται στο τραγούδι που της έγραψε πριν από χόνια ο Νίκος Καρβέλας!

Η Άννα αποθεώθηκε το βράδυ της Κυριακής από χιλιάδες θαυμαστές της,Έλληνες και Βρετανούς που μαζεύτηκαν στον χώρο για να τη δουν live.

Στη συνέχεια τους ευχαρίστησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, επισημαίνοντας πόσο πολύ είχε ανάγκη τη συγκεκριμένη συναυλία.

“Ήλιος στο Λονδίνο?what a night!!Great vibe at Koko club!Κοινό φοβερό!την είχα ανάγκη αυτη τη συναυλία ηταν ακριβώς αυτο που μαρεσει να κάνω”, έγραψε.

Η Άννα εμφανίστηκε στη σκηνή ντυμένη απλά και σύντομα το outfit της απλοποιήθηκε όταν κατά τη διάρκεια του “Nylon”,όπως διαβάζουμε στο fannatics, έσκισε το μπλουζάκι της με τη σημαία της Αγγλίας και το πέταξε στο κοινό και ανάφερε: “Φαίνεται ότι είμαι χαρούμενη; Ειμαστέ έτοιμοι να ροκάρουμε; Μέχρι της 23.00 θα τα πούμε όλα, όσα προλάβουμε.”!

Μετά το τέλος της συναυλίας, επισκέφθηκε το bar “Elysée” παρέα με τη Χριστίνα Πολίτη και καλούς της φίλους, όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Read More

And More