Δημήτρης Βλάχος: Δεν είναι κακό να αρέσεις και στα αγόρια!

Ο Δημήτρης Βλάχος μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly για το πως ήταν μικρός, ότι δεν αποτελούσε το όμορφο παιδί του σχολείου. Για το πως σιγά σιγά άρχισε να φλερτάρει στην ηλικία των 15, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως μέσα στα χρόνια έχει απιστήσει.” Εχω απιστήσει. Δεν είμαι περήφανος γι’ αυτό, αλλά έχει γίνει”

Στην ερώτηση για το αν η αναγνωρισιμότητα έχει αλλάξει τον τρόπο που φλερτάρει, είπε πως τον έχει κάνει πιο διστακτικό. “Η αναγνωρισιμότητα είναι αφροδισιακό, όπως και η εξουσία. Εύκολα, όμως, μπορεί να απωθήσει τις κοπέλες που θα με πλησίαζαν σε διαφορετική περίπτωση. Επικρατεί μια λανθασμένη αντίληψη ότι όλοι οι γνωστοί είναι ψώνια. Πριν από λίγα χρόνια, φλέρταρα πιο πολύ. Όταν άρχισαν να με αναγνωρίζουν, μαζεύτηκα πάλι. Δεν ξέρω πια για ποιο λόγο μπορεί να με πλησιάζουν. Είμαι πιο επιφυλακτικός στις σχέσεις μου και τις φιλίες μου”.

Τέλος, ο Δημήτρης με αφοπλιστική ειλικρίνια δεν δίστασε να απαντήσει στη ερώτηση για το αν τον φλερτάρουν τα αγόρια. Δήλωσε πως δεν τον ενοχλέι: “Δεν θυμάμαι κάποιο φλερτ. Το να καταλαβαίνεις όμως ότι αρέσεις και στα αγόρια είναι καλό. Ο θαυμασμός είναι ωραίο πράγμα“.

Read More

And More