Ν. Βουρλιώτης: “Ο γάμος μου ήταν μια φοβερή ανατροπή στη ζωή μου”

Προκλητικός και ανατρεπτικός, όμως βαθιά μέσα του είναι ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος. Ο Νίκος Βουρλιώτης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των Everyday Girls του MTV και τελικά κατέληξε πως ίσως να είναι καλό να είναι κανείς “αλλού”!

“Σε σχέση με τα μουσικά πράγματα και τα στερεότυπα αυτής της μουσικής εγώ νιώθω ότι ήμουν, συνεχίζω να είμαι και πιθανότατα να είμαι και για τα επόμενα χρόνια, αλλού. Και είναι και κάτι που με ενδιαφέρει, το διασκεδάζω, το βιώνω πολύ πολύ έντονα και με όσο πάθος διαθέτω”, υποστήριξε.

Πόσο “αλλού” όμως είναι ο Nivo στη ζωή του;
“Ο γάμος για μένα ήταν μια φοβερή ανατροπή. Έκανα μια τεράστια ανατροπή στη ζωή μου και στα δεδομένα μου της ζωής μου, την στιγμή που έλεγα ότι δεν θα το κάνω ποτέ και είναι κάτι το οποίο δεν με αφορά, μπήκα ξαφνικά -από μόνος μου- χωρίς να με βάλει κανείς. Θα μπορούσα να κάνω τρία παιδιά! Η γυναίκα μου έχει πολλά καλά, το βασικό της όμως είναι ότι κάνει πάντα πίσω όταν νευριάζω! Σε μια γυναίκα δεν αντέχω τη ζήλια, το ψέμα και τα άσχημα δάχτυλα στα πόδια! Το καλύτερο πράγμα που μπορεί να μου τύχει είναι να έχει χιούμορ και να έχει όχι μόνο την ιδιαιτερότητα του να κάνει χιούμορ αλλά και να αντιλαμβάνεται το δικό μου, να μπορεί να το δέχεται και να συμμετέχει σε αυτό. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει θαυμασμός σε μια σχέση. Να θαυμάζει ο ένας τον άλλο”, εξηγεί.

Πώς αντιμετωπίζει όμως ο Νίκος Βουρλιώτης την κατάσταση στην Ελλάδα;

“Ψηλά το κεφάλι κάθε μέρα πάντα και για πάντα”. Και αν απευθυνόταν στον Πρωθυπουργό της χώρας, τι θα του έλεγε; “Θα του έλεγα σε παρακαλώ παράτα τα. Τουλάχιστον αυτό μου έρχεται στο μυαλό πολύ πολύ εύκολα και χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ψέμα πληρώνει. Τελεία. Και έτσι θα την πληρώσουν αυτοί που την πληρώνουν πάντα.

Read More

And More