Χ. Βαρθακούρης: Φωτογραφίζεται με τη σύζυγο και την κόρη του λίγο πριν έρθει το δεύτερο παιδάκι!

Ο Χάρης Βαρθακούρης φωτογραφήθηκε για το περιοδικό HELLO! μαζί με τη σύζυγό του Αντελίνα και την κόρη τους, Μελωδία, λίγο πριν από τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Το ζευγάρι μιλά για τη ζωή του, τα όνειρά του και όλα αυτά που το προβληματίζουν…

“Έχω μια υπέροχη γυναίκα δίπλα μου που με αγαπάει και με στηρίζει όσο κανένας και ένα αγγελούδι για κόρη που μόνο που τη βλέπω και την αγκαλιάζω μπορώ να ξεχάσω οτιδήποτε με προβληματίζει”, είπε ο Χάρης, ενώ δεν διστάζει να δηλώσει πως, παρά τα όσα ζούμε εξακολουθεί να αισιοδοξεί.

“Να δείξουμε όλοι μας ανοχή, να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ανοιχτό το μυαλό μας και να σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας. Κατανοώ ότι η υπομονή έχει όρια, αλλά καλώς ή κακώς πρέπει να τα διευρύνουμε αν θέλουμε να ζήσουμε έστω υποφερτά και να δούμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν”.

Και συνεχίζει αναφερόμενος στην οικονομική κρίση: “Η οικονομική κατάσταση μου δημιουργεί τεράστια ανασφάλεια αλλά στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι. Ιδανική συνέχεια θα ήταν να έχουμε όλοι την υγειά μας, να έχουμε δουλειά, καλή διάθεση, καλή καρδιά, έμπνευση, όρεξη και να κάνουμε κι άλλα παιδιά.”.

Η Αντελίνα μίλησε μεταξύ άλλων, για το πόσο καλός πατέρας είναι ο σύζυγός της. “Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο πατέρα από τον Χάρη. Ταΐζει τη μικρή μας, την κάνει μπάνιο, της τραγουδάει, της βάζει τις αγαπημένες του μουσικές και παίζουν σε κάθε ευκαιρία”.

Πώς του ανακοίνωσε τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους;
“Με φωτοβολίδες και σαμπάνιες ενώ πετούσαμε με αερόστατο πάνω από τον Ατλαντικό (γέλια). Δεν ήταν έκπληξη η εγκυμοσύνη. Μου το ανακοίνωσε όταν ένα πρωί πήγε για εξετάσεις αίματος, διότι τα τεστ των φαρμακείων δεν είναι πάντα ασφαλής μέθοδος και τα αποτελέσματα έδειξαν εγκυμοσύνη. Με πήρε τηλέφωνο και μου το είπε. Ναι, δεν άντεξε μέχρι να έρθει σπίτι και να μου το ανακοινώσει από κοντά!”.

Read More

And More