Χρήστος Δάντης: Τέσσερις γάμοι, τρία διαζύγια, τρία υπέροχα παιδιά!

Ο Χρήστος Δάντης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδιστές και μουσικοσυνθέτες με άπειρες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Όμως, όσο έντονα ήταν τα τραγούδια του που μας στιγμάτισαν, άλλο τόσο ήταν και η προσωπική του ζωή. Τέσσερις γάμους, τρία διαζύγια, τρία παιδιά και δεκάδες επιτυχίες μετά, μίλησε για όλα στο περιοδικό People!

Η καριέρα, οι θαυμάστριες και το τραγούδι που τον είχε στιγματίσει!

Τα Δαχτυλικά αποτυπώματα ήταν το τραγούδι που εκτόξευσε τις μετοχές του στα ύψη και τον έκανε περισσότερο γνωστό με άπειρες γυναίκες- θαυμάστριες να τον ακολουθούν σε κάθε του εμφάνιση. Χαρακτηριστικά, ο ίδιος λέει: «Όταν είπα το τραγούδι “Στην προηγούμενη ζωή”, μου είχε στείλει μια κοπέλα γράμμα, προσπαθώντας να με πείσει πως είχαμε ζήσει μαζί στην προηγούμενη ζωή!» Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσε όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν ορισμένα που τον σημάδεψαν. «Είναι πολλά, αλλά το “Πάει καιρός” και το “Κομμάτια” με στιγμάτισαν. Όταν το 1999 έκανα το άλμπουμ Το Παλιό Μου Παλτό, ήμουν σε μια πολύ περίεργη φάση της ζωής μου. Αν μπορούσα να κάψω όλο το παρελθόν και να γίνω κάτι καινούριο, θα το έκανα» αποκάλυψε.
Η σχέση του με την πρώην σύζυγό του Λίτσα Γιαγκούση
Σε ηλικία μόλις 26 ετών κάνει τον πρώτο του γάμο με τη Λίτσα Γιαγκούση την στιγμή που η καριέρα του βρίσκεται σε συνεχή άνοδο και οι θαυμάστριες τον πολιορκούσαν στενά. «Η πλήρης οικογένεια μου έλειψε και ήταν κάτι που αποζητούσα από πιτσιρικάς. Στα 24 μου, σε οικονομικό επίπεδο, μπορούσα να ζήσω δύο οικογένειες. Αισθανόμουν σίγουρος και νόμιζα πως είχα μεγαλώσει. Αλλά τελικά δεν είχα» παραδέχεται. «Με τη Λίτσα ζήσαμε κάποια χρόνια της νεότητάς μας και είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Διατηρούμε ακόμα επαφές» λέει για την πρώτη του σύζυγο.

Τέσσερις γάμοι, τρία διαζύγια, τρία υπέροχα παιδιά!

Στα 48 του χρόνια, μετρά τέσσερις γάμους, τρία διαζύγια, αλλά και τρία υπέροχα παιδιά. Τι λέει ο ίδιος γι’αυτό; «Ο γάμος είναι ένα στοίχημα. Βέβαια, από το παρελθόν δεν θα άλλαζα τίποτα, επειδή όλα αυτά που έχω ζήσει με έφεραν στο σημείο που βρίσκομαι σήμερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω τρία παιδιά που λατρεύω. Τον Χριστόφορο, τη Μαριζέτα και τον αβάπτιστο γιο μου, που είναι 1 έτους. Φαινομενικά, το να χωρίσει κάποιος είναι λάθος. Εγώ έκανα αυτό που δεν τολμούσαν άλλοι, που έμεναν σε μια καταπιεσμένη σχέση και κατέστρεφαν τον εαυτό τους, με αντίκτυπο στα παιδιά τους. Από την άλλη, δεν νομίζω πως υπάρχει το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου. Θεωρώ πως είναι λαχείο» λέει.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More