Σ. Χρηστίδου: Το όνομα που πρότεινε ο γιος της για το νέο αδερφάκι του!

Η οικογένεια Μαραντίνη ανυπομονεί να υποδεχτεί, σε λίγες μέρες, το νέο μέλος της! Η Σίσσυ Χρηστίδου θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο γιο της και καρπό του έρωτά της με τον frontman των Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη.

Αυτός που περιμένει όμως με μεγαλύτερη χαρά την άφιξη του μωρού είναι ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού Φίλιππος Ραφαήλ. “Ο Φίλιππος κάνει πολλά σχέδια για τον αδελφό του. Ακουμπάει την κοιλιά μου για να τον νιώσει. Του τραγουδάει”, είχε εκμυστηρευτεί σε πρόσφατη συνέντευξή της η ευτυχισμένη μανούλα.

Ανάμεσα στα σχέδια που κάνει είναι και αυτά για το πως θα βαφτίσουν το νέο του αδερφάκι. Η αλήθεια είναι ότι η ιδέα του ήταν εξαιρετικά πρωτότυπη και μάλλον εμπνευσμένη από τον αγαπημένο του σουπερήρωα! Βέβαια, οι παρουσιάστρια ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους εναλλακτικές προτάσεις…

Δες τι έγραψε η Σίσσυ στο twitter της:

Ο 5χρονος Φίλιππος φαίνεται πως έχει πάρει σοβαρά τον ρόλο του μεγάλου αδερφού και δεν έχει αφήσει στιγμή ήσυχη την μαμά του όσο ο μπαμπάς βρίσκεται στην καλοκαιρινή του περιοδεία! Παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη, η Σίσσυ απόλαυσε κάθε στιγμή των διακοπών της με μπάνια στη θάλασσα και βόλτες με τους φίλους και την οικογένεια. Πέρασε ένα όμορφο καλοκαίρι παρέα με τους γιους της, τον έναν από το χεράκι και τον άλλο στην κοιλιά ενώ αποκάλυψε ότι ο μικρός την φωνάζει “φούσκα”.

Read More

And More