Σ. Χρηστίδου: Η νέα ζωή με τους δυο γιους, το ανανεωμένο look και η μεγάλη συνεργασία που έρχεται!

Για όλους και για όλα μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου και αποκάλυψε πως περνά ο χρόνος με τους τρεις άντρες στο σπίτι, ενώ εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να κάνει και τρίτο παιδί. Η Σίσσυ, στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της, μιλά στο περιοδικό People και την Σόνια Καζόνι.

Αεικίνητη και μόνιμα σε εγρήγορση, ένα από τα πράγματα που ανακάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου μετά το δεύτερο παιδί είναι το πόσα πράγματα τελικά μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος ταυτόχρονα. “Γίνεσαι Σούπερμαν με τα παιδιά, γιατί αναγκάζεσαι. Πριν γίνω μαμά, είχα πιο θεσσαλονικιώτικους, πιο χαλαρούς ρυθμούς, αλλά αυτό έχει αλλάξει ριζικά. Νομίζω πως μοιάζω πια περισσότερο με τη μαμά μου, δεν έχω πλέον την ανεμελιά που είχα μικρή” λέει χαμογελώντας, με το υπέροχο πρόσωπό της να λάμπει από ευτυχία.

Ο ερχομός του μικρού, που θα ονομάσουν Μιχαήλ, όπως τον πατέρα του Θοδωρή (το μεγαλύτερο γιο τους τον βάφτισαν Φίλιππο, που ήταν ένα όνομα που άρεσε και στους δύο και Ραφαήλ από ένα τάμα της Σίσσυς στον Άγιο Ραφαήλ), έφερε μεγάλη χαρά και στους τρεις τους. “Ο Φίλιππος δέχτηκε πολύ καλά το μικρό, κάτι που έχει σίγουρα να κάνει και με την ηλικία του. Δεν έχει βγάλει καθόλου ανταγωνισμό. Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται μέσα στο μυαλό του, αλλά έρχεται από το σχολείο με αγωνία να δει το μωρό, παίζει μαζί του, τον φιλάει, του τραγουδάει, με βοηθά να τον ταΐσουμε και να τον αλλάξουμε πάνα. Το ήθελε, άλλωστε, πολύ. Ζητούσε αδελφάκι, οπότε έχει αντιληφθεί τον ερχομό του μωρού σαν δώρο” λέει η Σίσσυ, που ομολογεί πως το νεογέννητο αγοράκι της της θυμίζει πολύ το μεγάλο της γιο στην αντίστοιχη ηλικία, καθώς μοιάζουν πάρα πολύ και στην εμφάνιση και στο χαρακτήρα.

Πιο χαλαρή στα διαδικαστικά ενός μωρού και πιο έμπειρη, απολαμβάνει την εμπειρία της μητρότητας, μέσα σε μια οικογένεια “νέας κοπής”, καθώς ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι μπαμπάς… έτοιμος για όλα. “Κάνει τα πάντα όπως οι περισσότεροι σύγχρονοι μπαμπάδες. Εμείς δεν έχουμε και τους δικούς μας στην Αθήνα, έτσι όλα τα μοιραζόμαστε. Ο Φίλιππος λείπει στο σχολείο όλη μέρα, οπότε το πρωί ή εγώ ή ο Θοδωρής θα καθίσουμε με το μωρό για να κάνει ο άλλος τις δουλειές του. Το απόγευμα φροντίζουμε να μην προγραμματίζουμε δουλειές, όταν είναι εφικτό, ώστε να το περνάμε όλοι μαζί. Όσο μπορούμε προσαρμόζουμε τις υποχρεώσεις μας στο πρόγραμμα των παιδιών” εξηγεί.

Μάθε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More