Χρήστος Φερεντίνος: Μιλάει για την επί 11 χρόνια σύζυγό του και τους δυο γιους του!

Είναι το αγαπημένο παιδί των υψηλών θεαματικοτήτων, ο αιώνιος έφηβος της τηλεόρασης, ο παρουσιαστής που φέτος σαρώνει με το «Άκου τι είπαν!» στον Alpha. Ο Χρήστος Φερεντίνος πάντως δεν νιώθει σταρ, κι αν τον ρωτήσεις «τι πιστεύεις ότι είσαι;» θα σου πει, πολύ σωστά, «κάποιος που περνάει καλά, κάνοντας το κοινό να περνάει καλά». Μιλώντας στο κυπριακό περιοδικό Down Town και τον Αλέξανδρο Πρίφτη εκμυστηρεύτηκε πράγματα για την καθημερινότητά του με την σύζυγό του Σοφία Παυλίδου και τους δύο γιους τους.

Όσο συνεπής είσαι στη δουλειά σου άλλο τόσο είσαι και στο σπίτι με την οικογένειά σου;
Μακάρι να ήμουν… Υπάρχουν φορές που νιώθω άσχημα, αλλά φέτος είμαι σε καλή φάση γιατί έχω γυρίσματα μόνο τρεις φορές την εβδομάδα, οπότε τις υπόλοιπες μέρες ασχολούμαι με τα παιδιά μου και το σπίτι μου. Ειδικά τώρα που είναι στην εφηβεία θέλουν προσοχή και περισσότερη ανάπτυξη των σχέσεών μας. Αλλά πολλές φορές κλείνομαι λόγω δουλειάς, γιατί δεν έχω χρόνο για τίποτα.

Επειδή έχεις δύο γιους. Υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ σας;

Όχι. Γιατί είμαστε σε φάση αφασίας (γελάει). Πιο πολύ όταν παίζουμε μπάλα ή τσακωνόμαστε για τις ομάδες. Υπάρχει αγάπη και στήριξη.

Είσαι 16 χρόνια μαζί και τα 11 από αυτά παντρεμένος με τη Σοφία Παυλίδου. Πώς τα καταφέρατε;
Έλα ντε… (γελάει). Πραγματικά δεν ξέρω τι να σου απαντήσω.

Ειδικά σε μία εποχή που οι ανθρώπινες σχέσεις καταρρέουν σαν πύργος από τραπουλόχαρτα, εσείς είστε ακόμα μαζί…
Πολύ ωραία τα λες Αλέξανδρε, μάλλον είμαστε ακόμα μαζί επειδή είμαστε πάντα σε εγρήγορση. Δηλαδή, αν είσαι σε φάση που, ανά πάσα στιγμή, δίνεις στον άλλον την εντύπωση ότι δεν είσαι δεδομένος, τότε ενεργοποιείται. Νομίζω αυτό είναι το κλειδί, ότι πρέπει να αγωνίζεσαι πάντα.

Ναι, αλλά αυτό δεν είναι επικίνδυνο αφού, το να διατηρείς τον άλλον σε εγρήγορση και σε μία τσίτα, δεν ζει μόνιμα με ανασφάλειες που τον πνίγουν;
Κι αυτό σωστό είναι! Άρα που καταλήγουμε; Ότι δεν υπάρχει κανένα μυστικό, γιατί δεν υπάρχει ιδανική κατάσταση σε κανένα γάμο. Υπάρχουν όμως οι ωραίες στιγμές. Αυτό είναι το κόλπο.

Είσαι συμβιβασμένος με το τέλος μιας σχέσης;
Όχι. Το δέχομαι, αλλά δεν συμβιβάζομαι ποτέ. Είμαι αρκετά ευπροσάρμοστος στη ζωή μου και παλεύω για το καλύτερο, γνωρίζω ότι το τέλος ίσως να έρθει κάποια στιγμή, αλλά δεν πάει να πει ότι συμβιβάζομαι κιόλας μαζί του.

Read More

And More