Ζέτα Μακρυπούλια: “Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand”

Η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε μία από τις πιο αποκαλυπτικές της συνεντεύξεις στο κυπριακό περιοδικό “Omikron”. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για τις δύσκολες περιόδους που έχει βιώσει στα προσωπικά της, τα πάθη και τις εμμονές της στις σχέσεις αλλά και το πόσο κοντά έχει φτάσει στο γάμο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Για τα πάθη της και τις εφήμερες σχέσεις
Πάντως, δεν έχω κάνει ποτέ one night stand, αν αυτό εννοείς. Ήµουν πάντα των σχέσεων. Όµως έχω ζήσει πάθη! Υπήρξε και περίοδος που είχα πάθει ψυχολογικά και εµµονή. Που δεν ήµουν ψύχραιµη. Αλλά αυτό είναι και το µαγικό που σου συµβαίνει όταν ερωτεύεσαι: δεν αφήνεσαι στο να φιλοσοφήσεις τα πράγµατα. Παρόλα αυτά δεν έκανα ποτέ κατινιές!

Για το πότε έφτασε στο γάμο με τον Μιχάλη
Ποτέ. Έχει γίνει τόσος ντόρος γύρω από το όνοµά µου και από το αν θα παντρευτώ που είναι καιρός να µάθει και ο κόσµος πως είναι ένα φοβερό ψέµα όλο αυτό το παραµύθι. Είναι δηµιούργηµα κάποιων που έχει φουντώσει και διατηρηθεί πολλά χρόνια. Σου λέω, λοιπόν, πως σε καµία σχέση µου δεν έχω καθίσει ποτέ να µιλήσω σοβαρά για γάµο!

Για τον λόγο που δεν παντρεύεται
Όταν ζεις µαζί µε έναν άνθρωπο, δεν µπορώ να καταλάβω ποια είναι η διαφορά του να τον παντρευτείς αν δεν έχεις παιδιά. Αν έχεις παιδιά µπορώ να το κατανοήσω. Αλλά αν δεν έχεις, δεν µπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει οπωσδήποτε να παντρευτείς!

Περισσότερα στο Omikron που κυκλοφορεί

Read More

And More