Ζέτα Μακρυπούλια: Τι αποκαλύπτει για τον έρωτα και το πάθος!

Για τον έρωτα, το πάθος, τη συναισθηματική ασφάλεια, αλλά και τις δικές της κρυφές αναζητήσεις μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια. Η παρουσιάστρια του Ant1 αποκάλυψε όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη και φανέρωσε τις κρυφές πτυχές του εαυτού της.
Για την οικογένειά της, η Ζέτα δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Glow”: “Για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα μου ευθύνεται η οικογένειά μου. Έβαλε τις βάσεις, αλλά ακόμη μέχρι σήμερα ο χαρακτήρας συνεχίζει να πλάθεται. Αναγνωρίζεις πράγματα και μαθαίνεις να ζεις με αυτά. Συμβάλλουν οι φίλοι, το αγαπημένο σου πρόσωπο και η ψυχανάλυση. Οι γονείς μου συνεχίζουν να είναι σημείο αναφοράς, αλλά φιλτράρω πλέον ό,τι τους λέω, για να μην τους ανησυχώ”.

Για τον έρωτα και το πάθος η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε το εξής: “Αυθόρμητα θα σου έλεγα με βάση το συναίσθημα, αλλά δεν ξέρω αν έτσι έχει γίνει τελικά, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που τη λογική τη βάζω στην άκρη. Στα θέματα καρδιάς, όταν συναισθηματικά ταράζεσαι πολύ, είναι δύσκολο να δεις τη λογική. Έχω ζήσει το πάθος, έχω ζήσει ανεξάρτητη και διαπιστώνω πως δεν είναι κακό να ζεις νιώθοντας συναισθηματική ασφάλεια. Ωστόσο, ο χρόνος είναι ύπουλος και νομίζεις ότι ποτέ δεν θα σε χτυπήσει η ρουτίνα. Ως ορος η συναισθηματική ασφάλεια με τρομάζει, παρόλο που ξέρω πως είναι ωραία να την έχεις από μια ηλίκια και μετά, αρκεί να έχεις ζήσει και το πάθος”.

Τι είπε όμως, η Ζέτα και για την αγάπη;
“Αν αγαπήσω έναν άνθρωπο δίνω και δεν με νοιάζει αν θα πάρω πίσω. Αυτή η φάση, βέβαια, δεν κρατά για πάντα. Θα υπάρξει στιγμή που θα ξυπνήσω και θα σκεφτώ τι συμβαίνει. Το ξύπνημα συμβαίνει όταν νιώσω ότι παίρνω πολύ λιγότερα. Εμένα, μου κάνει τεράστιο καλό το να δίνω, με ισορροπεί ως άνθρωπο, αλλά όταν αναρωτηθώ αν παίρνω πίσω αγάπη, θέλω η απάντηση να έρθει αβίαστα και να είναι “ναι”!”.
Διάβασε περισσότερα στο “Glow” Νοεμβρίου!

Read More

And More