Όλγα Λαφαζάνη: Η αδυναμία που έχει στην κόρη της, Μαρία Αλεξάνδρα!

Την πιο γλυκιά καληνύχτα είπε στους διαδικτυακούς της φίλους η Όλγα Λαφαζάνη πριν από λίγες μέρες. Η παρουσιάστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram το χεράκι της κόρης της μέσα στο δικό της!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Olga Lafazani (@olga_laf) on


Η Όλγα έχει τρελή αδυναμία στην Μαρία Αλεξάνδρα και όσοι την γνωρίζουν το ξέρουν . Το έχουν καταλάβει βέβαια και όσοι την ακολουθούν στα social media αφού αρκετά συχνά επιλέγει να μοιράζεται όμορφες στιγμές τους.


Μαμά και κόρη κάνουν μαζί διάφορες δραστηριότητες, ενώ η Όλγα φροντίζει να την παίρνει μαζί της ακόμα και στα επαγγελματικά της ταξίδια. Πρόσφατα, βρέθηκαν μαζί στη Λιβαδειά όπου παρουσίασε την Πρώτη Λευκή Νύχτα της πρωτεύουσας της Βοιωτίας. Δες εδώ!


Στις περισσότερες εξορμήσεις βέβαια τις συνοδεύει και ο Νίκος Οικονόμου. Ο 41χρονος προπονητής μπάσκετ έχει επίσης αδυναμία στην μικρή αλλά και στην σύζυγό του.


Αυτή τη φορά δεν χρειάζεται να ταξιδέψει αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον θέλουν να μένει στη Λιβαδειά. Ο σύζυγος της παρουσιάστριας ανέλαβε προπονητής της ομάδας μπάσκετ Αθλητική Ένωση Λειβαδιάς.


Συχνά ταξιδεύει κι εκείνος στην Αθήνα για να είναι με την οικογενειά του αφού η Όλγα λόγω της συμμετοχής της στην εκπομπή του Έψιλον “Στα καλά καθούμενα” πρέπει να βρίσκεται εδώ τα Σαββατοκύριακα και όχι μόνο.

Read More

And More