Πίσω στην κορυφή της σελίδας
28.10.2010 | 07:11

Α. Παλαιολόγου: "Θέλω να κάνω οικογένεια αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτό"

Α. Παλαιολόγου: Θέλω να κάνω οικογένεια αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτό
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έχει τουλάχιστον μία 20ετία στον χώρο και είναι από τους ανθρώπους που προτιμά να μην απασχολεί με την προσωπική της ζωή. Ωστόσο η σχέση της με τον Γιάννη Πάριο έστρεψε την προσοχή των μέσων πάνω της. "Δεν την είχα προκαλέσει ηθελημένα, απλά προέκυψε. Και καταλαβαίνω τον λόγο. Από εκεί και πέρα δεν έχω απασχολήσει", εξηγεί η ίδια στο περιοδικό OK!

Αυτό που την ενδιαφέρει να βγαίνει προς τα έξω είναι η δουλειά της και η πορεία της στον χώρο αλλά παρόλα αυτά δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι είναι πολύ καλά στα προσωπικά της και μάλιστα ότι έχει στο μυαλό της την δημιουργία οικογένειας. "Στο μυαλό μου το έχω. Αυτά τα πράγματα δεν προγραμματίζονται", αναφέρει χαρακτηριστικά. "Το γεγονός ότι τόσα χρόνια δεν έχω κάνει οικογένεια κάτι σημαίνει. Ίσως ότι δεν το είχα τόση ανάγκη. Τώρα αισθάνομαι περισσότερο την ανάγκη να το κάνω, αλλά ίσως δεν είναι εφικτό. Αν προκύψει, πάντως, θέλω", συνεχίζει η ίδια.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός γάμου η Αλεξάνδρα υποστηρίζει ότι δεν είναι καθόλου κατά του θεσμού αλλά ούτε και υπέρ. "Δύο άνθρωποι μπορούν να ζήσουν μαζί αν θέλουν, είτε με γάμο είτε χωρίς. Απλά ο γάμος το κάνει πιο επίσημο. Μπορεί σε μία ρομαντική φάση με τον άνθρωπό μου να το κάνω", δηλώνει.

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10