Ο Σάκης Ρουβάς κάνει πρόβες για τον Ηρακλή! Δες photo

Μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν οι Βάκχες, ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι με έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ θα ενσαρκώσει τον Ηρακλή στην παράσταση που θα ανέβει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, από τις 12 Δεκεμβρίου στο Pantheon Theater με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Δημήτρη Λιγνάδη. Μία ημερομηνία που ίσως δεν επιλέχθηκε τυχαία αφού το 12 υπάρχει και στον τίτλο του έργου ““Ηρακλής: Οι 12 άθλοι”.

Ο Σάκης είχε μιλήσει στο TLIFE για το ρόλο του, λίγο πριν το Grand Finale του φαντασμαγορικού The Ace Of Hearts Tour. “Πιστεύω θα έρθουν από πολύ νεαρές ηλικίες μέχρι τους ηλικιωμένους, τις γιαγιάδες και του παππούδες και αυτό ακριβώς είναι το μέλημα μας. Να φτιάξουμε μια παράσταση η οποία θα μπορεί να απευθυνθεί και να γίνει κατανοητή σε πολλά επίπεδα. Και συναισθηματικά και να ενθουσιάζει το νεαρό κοινό αλλά και ίσως πιο βαθιά και πιο πνευματικά για τους μεγαλύτερους ανθρώπους. Θέλουμε αυτή η παράσταση να έχει πολλά πνευματικά επίπεδα. Να το απολαύσουν όλοι”, μας είπε. (δες εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη)

Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Απόλλων Παπαθεοχάρης και όλο αυτό το διάστημα λοιπόν ο Σάκης ετοιμάζεται πυρετωδώς. Πρόσφατα, μας αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram ότι περνάει τα πρωινά του κάνοντας ποδήλατο για να διατηρεί την φυσική του κατάσταση. Δες εδώ!

Σήμερα, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τις πρόβες! Η νέα selfie του τραγουδιστή φυσικά απέσπασε αμέσως χιλιάδες likes και σχόλια αφού οι ρουβίτσες είναι πάντα ετοιμοπόλεμες στα social media. Άλλωστε αυτός είναι ένας τρόπος επικοινωνίας που αρέσει πολύ και στον Σάκη.

Θυμήσου εδώ κάποιες από τις selfies του καλοκαιριού!

Οι selfies του Σάκη Ρουβά by Slidely Photo Gallery

Read More

And More