Σάκης Ρουβάς: ”Ζητάω το χέρι της Κάτιας εδώ και χρόνια”

Καλεσμένος στην πρεμιέρα του “Όλα Μπιπ” ήταν ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει ποδαρικό στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή και τους δικαίωσε και χθες αφού τα ποσοστά τηλεθέασης τους ανέδειξαν νικητές στην ζώνη προβολής τους.

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η σεζόν, ίσως του τελευταίου κύκλου των εκπομπών, ενώ ο Σάκης έδωσε μία από τις καλύτερες συνεντεύξεις του. Πιο άνετος από ποτέ, μίλησε για όλα με μεγάλη διάθεση αυτοσαρκασμού και πολύ χιούμορ. Αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που κάνει κάθε χρόνο στην σύντροφό του Κάτια Ζυγούλη, μίλησε για τα παιδιά του και για την κτητικότητα της μικρής Αναστασίας, για τα πρώτα του βήματα στη μουσική, για τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.

“Η Ανατστασία αντιλαμβάνεται ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια”, περιγράφει ο Σάκης για το πως αντιδρά η κόρη του στο γεγονός ότι όλοι τους μιλάνε στο δρόμο και όλοι ξέρουν τον μπαμπά της.

“Μικρός τραγουδούσα για να διώξω το φόβο. Το τραγούδι ήταν η ασπίδα μου.. Τώρα πλέον το τραγούδι είναι για μένα μια αγκαλιά για να ενωθώ με τον κόσμο”, δήλωσε ο Σάκης σχολιάζοντας ότι “από μικρός ψάχνει τον εαυτό του”. Ακόμα, σχολίασε σαρκαστικά τις “ταμπέλες” που του έχουν βάλει κατά καιρούς.

“Μου έλεγε η μητέρα μου ότι τραγουδούσα πριν καλά–καλά μιλήσω. Υπήρχε ένα τραγούδι… «Λόλα», ένα Ιταλικό τραγούδι νομίζω είναι και όποτε μπαίναμε στο λεωφορείο να πάμε στο χωριό μου έλεγε η μητέρα μου πως το τραγουδούσα. Μετά, θυμάμαι όλα μου τα απογεύματα που γύριζα από την ενόργανη, 8, 9, 10 ετών και επειδή μέναμε σε μία περιοχή εκτός σχεδίου πόλεως, δεν υπήρχε φωτισμός, φοβόμουν στο δρόμο, μέχρι να τελειώσει η προπόνηση, περπατούσα και επειδή φοβόμουν τραγουδούσα”, εκμυστηρεύτηκε ο τραγουδιστής.

Ο Θέμος Αναστασιάδης ξεχώρισε την γλυκύτητα και το χαμόγελό του, ως “διαφορετικές ποιότητες” που τον ξεχωρίζουν αυθεντικά.

Ο Βαγγέλης Περρής δήλωσε ότι στο ξεκίνημά του, “έδινε στο Σάκη 5 χρόνια” παραδεχόμενος πως έπεσε τελείως έξω με το Σάκη να μετράει πλέον 23 χρόνια εντυπωσιακά πετυχημένης πορείας.

Τέλος, σχολιάζοντας την επικαιρότητα και την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, δήλωσε: “Πρέπει να γκρεμίσουμε τα κακώς κείμενα, αλλά να ξέρουμε και τι θα χτίσουμε μετά. Μέσα από μια διαδικασία αυτοκάθαρσης και εξομολόγησης πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε να ζήσουμε”.

Read More

And More