Σμαράγδα Καρύδη: Με την “Εθνική Ελλάδος” στην Σλοβακία! Φωτογραφίες!

Όπως και στην προηγούμενη τηλεοπτική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη στην οποία συμμετείχε, έτσι και στην “Εθνική Ελλάδος” η Σμαράγδα Καρύδη φαίνεται πως έχει αναπτύξει μια ζεστή φιλία με τις συμπρωταγωνίστριές της, Κατερίνα Παπουτσάκη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ και Μαριέλλα Σαββίδου.

“Αν δεν είμαι με φίλους θέλω να συνεργάζομαι με ανθρώπους που δεν είναι παράξενοι και ανάποδοι” έλεγε η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό People εκφράζοντας πόσο σημαντική είναι για εκείνη η σωστή επικοινωνία και γιατί όχι η φιλία με τους συνεργάτες της. Και φαίνεται πως η Σμαράγδα Καρύδη υπήρξε τυχερή και αυτή τη φορά σε ό,τι αφορά την σχέση της με τις συμπρωταγωνίστριές της.

Αυτές τις ημέρες, η Σμαράγδα Καρύδη μαζί με τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες της σειράς, τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον Ορφέα Αυγουστίδη και το συνεργείο της “Εθνικής Ελλάδος” βρίσκονται στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας. Εκεί εκτός από τα γυρίσματα οι πρωταγωνίστριες περνούν ξέγνοιαστες στιγμές τριγυρνώντας στην όμορφη ευρωπαϊκή πόλη.



Οι τεσσερίς τους έχουν έρθει πολύ κοντά ενώ γιόρτασαν μαζί και τα γενέθλια της Μαριέλλας Σαββίδου στην μικρή “Βιέννη του Δούναβη” όπως είναι γνωστή η Μπρατισλάβα.


Το team της “Εθνικής Ελλάδος” ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του 12ου επεισοδίου της σειράς στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας και σύντομα θα επιστρέψει στην “βάση” του.

Read More

And More