Τζένη Μπαλατσινού: Όλα όσα μαθαίνει μένοντας μόνη στο σπίτι μετά από 20 χρόνια!

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Η Τζένη Μπαλατσινού, σε μία κατασταλλαγμένη και ώριμη φάση της ζωής της μιλάει για όλα στο Thema People και τον δημοσιογράφο Κώστα Μπουρούση και του αποκαλύπτει ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει μάθει να μαγειρεύει, να απολαμβάνει την ηρεμία και να εξελίσσεται.


Το καλοκαίρι του 2014 λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Η ίδια παραδέχεται ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος καθόρισε την ζωή της λέγοντας: “Με έχει καθορίσει ο Πέτρος. Είκοσι χρόνια ήταν πάρα πολλά. Και έμαθα πάρα πολλά. Ούτως ή άλλως ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να μαθαίνει στον κόσμο. Θα μπορούσε να είναι δάσκαλος ή μέντορας. Εμένα αυτός είναι ο άνθρωπος που με καθόρισε. Δεν θα μπορούσα να σου πω κάποιον άλλο”.

Τι είναι ευτυχία για εκείνη; Η Τζένη Μπαλατσινού απαντά: “Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να είσαι σπίτι, να κάνεις κάτι άσχετο, από το να μαγειρεύεις μέχρι να φτιάχνεις την ντουλάπα, και να ακούς τις φωνές των παιδιών να γελάνε, να πειράζει το ένα το άλλο, να ακούς τα ουρλιαχτά, αυτά τα γέλια τα γαργαριστά. Τι πιο ωραίο από το να είσαι καλοκαίρι διακοπές και να απλώνεις κάθε μέρα τέσσερα μαγιό; Φωτογραφικά κλικ είναι η ευτυχία”.


Με την πρωτότοκη κόρη της Αμαλία.


Με τον Βενιαμίν της οικογένειας, Μάξιμο.

Ο χωρισμός της από το πατέρα των τριών παιδιών της, Αμαλίας, Αλεξάνδρας και Μάξιμου, τι της έχει αφήσει, τόσους μήνες μετά; “Κάθε χωρισμός δεν συνεπάγεται και μία αναπηρία. Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν αναπηρικά και λοβοτομημένα κάποιες σχέσεις, αλλά εγώ εξελίχθηκα πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Δούλευα, ήμουν σε κίνηση, άκουγα, μάθαινα. Γιανί να είναι ξανά σαν να μπουσουλάω από την αρχή; Ναι μεν μπορεί να υπάρχουν σε προσωπικό επιπέδο κάποιες αγκυλώσεις, αλλά νομίζω πως είναι θέμα συγκυριών να φύγουν. Λόγου χάρη το πώς θα φλερτάρεις. Αυτό είναι κάτι που το μαθαίνεις από την αρχή. Ή το θα πάω σε μπαρ με φίλες μόνη μου; Έχω να το κάνω είκοσι χρόνια. Και μπαίνεις στο μπαρ και στην αρχή νομίζεις ότι όλοι σε κοιτάνε. Αλλά συνηθίζεις ή πιο σωστά, αρχίζεις να θυμάσαι”, λέει η Τζένη Μπαλατσινού.


Χαμογελαστή σε πρόσφατη έξοδό της με φίλους.

Αυτό πάντως που μαθαινει από την αρχή μετά το διαζύγιο είναι η μαγειρική αφού όπως λέει: “Δεν ασχολιόμουν καθόλου με τη μαγειρική, τώρα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ξεκίνησα. Είχαμε άλλωστε τον Πέτρο στο σπίτι που είναι καταπληκτικός μάγειρας”.

Read More

And More