Τζένη Μπαλατσινού για όσα έγιναν μετά το χωρισμό: Δεν με σοκάρει τίποτα πια

Δίνει σπάνια συνεντεύξεις κι ακόμα πιο σπάνια μιλάει δημόσια για τα προσωπικά της η Τζένη Μπαλατσινού. Ο χωρισμός με τον Πέτρο Κωστόπουλο όμως έφερε στο προσκήνιο κάθε λεπτομέρεια του γάμου τους. Η ίδια προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί, απομονώθηκε στο ησυχαστήριό της την Πάτμο και πέρασε ένα καλοκαίρι ξέγνοιαστο με αγαπημένους φίλους.

Η επιστροφή στην Αθήνα την βρίσκει με νέα επαγγελματικά σχέδια και προσπαθώντας να κάνει restart. Αυτό δηλώνει στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην Αφροδίτη Γραμμέλη και την εκπομπή Joy it’s inside you. Φυσικα,μίλησε για τα τρία της παιδιά, την καθημερινοτητά τους αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια.

“Είμαι μοντέρνα και παραδοσιακή μαά”, είπε αναφερόμενη στο πως είναι σαν μητέρα. Τόνισε ότι θέλει να εκφράζει συνεχώς την αγάπη της στα παιδιά της και τα παίρνει συνεχώς αγκαλιά και τους λέει “σ’άγαπώ”, ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό της “γήινη μαμά”.

Για το κυνηγητό που δέχτηκε μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Πέτρο Κωστόπουλο, λίγο μετά την ολοκλήρωση του πρωινού, η Τζένη σχολίασε πως δεν την σοκάρει τίποτα πια. Περιγράφει πως κάποιες φορές έτυχε να την φωτογραφίζουν και άνθρωποι που καθόντουσαν δίπλα της και μάλιστα κάποια στιγμή πουέκανε παρατήρηση σε κάποιον εκείνος σηκώθηκε και έφυγε.

Πώς ξαναρχίζει τη ζωή της; “Δεν ξέρω, δεν έχω σκεφτεί πόσο εύκολο είναι να κάνεις restart τώρα που είμαι single και έχω τρία παιδιά. Δεν αισθάνομαι ότι έκλεισε μία κουρτίνα και πρέπει να κάνω restart, δεν έχω κάτσει να το δω έτσι. Είναι πολύ νωρίς, πρόσφατο. Αν συμβεί κάτι άλλο μπορεί να πω κάτσε λίγο, να κουκουλωθούμε, να δούμε τι γίνεται και να κάνουμε restart. Δε το έχω δει έτσι αυτή τη στιγμή είναι πολύ έντονο στο κεφάλι μου το επαγγελματικό κομμάτι και τα παιδιά μου να είναι καλά. Όλη αυτή η κατάσταση να αφήσει στα παιδιά μου λιγότερες γρατσουνιές. Να μην υπάρχει έλλειψη του μπαμπά και της μαμάς και ο μπαμπάς και η μαμά να είναι καλά…”, είπε.

Δες απόσπασμα από την συνέντευξη!

Read More

And More