Ε. Μενεγάκη: Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στα παιδιά της και στα ψώνια!

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει τα παιδιά της και δεν χορταίνει να περνάει χρόνο μαζί τους! Το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν αφιερωμένο σε αυτά αλλά και στην αγαπημένη της συνήθεια, τα ψώνια!

Παρόλο που η παρουσιάστρια συνηθίζει τους τελευταίους μήνες να επισκέπτεται την Άνδρο όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν, αυτή τη φορά έμεινε στην Αθήνα. Κοντά της είχε τον 9χρονο Άγγελο, την 7χρονη Λάουρα και την 4χρονη Βαλέρια.

Το μεσημέρι του Σαββάτου οι Ελένη και τα τρία της παιδιά απόλαυσαν μια μεσημεριανή βόλτα σε εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς. Ο ηλιόλουστος καιρός ήταν η καλύτερη αφορμή για την παρουσιάστρια να επισκεφτεί τα μαγαζιά και να κάνει τις αγορές της, κάτι που λατρεύει!

Ευδιάθετη, χαμογελαστή και με casual ντύσιμο χάρηκε πολύ τη βόλτα της με τα μικρά αγγελούδια της ενώ η επόμενη μέρα είχε στο πρόγραμμα μπάνιο στη θάλασσα.

Μαμά και παιδιά κατευθύνθηκαν την Κυριακή στη Βάρκιζα για να απολαύσουν το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία! Δυστυχώς όμως ο καιρός τους χάλασε και πολύ γρήγορα συννέφιασε. Η Ελένη προσπάθησε με μεγάλη δυσκολία να μαζέψει τα μικρά που ήδη είχαν ξεχυθεί στην παραλία και ειδικά τον Άγγελο.

Ωστόσο, οι χαλαρές στιγμές της δεν σταμάτησαν εκεί αφού την Δευτέρα η απεργία των εργαζομένων στα ΜΜΕ της έδωσε την ευκαιρία να κάνει μία ακόμη βόλτα στα καταστήματα των βορείων προαστίων. Αυτή τη φορά με wet look και κρατώντας την αγαπημένη της τσάντα!

Διάβασε περισσότερα στο Hello και το OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More