Ποια γλυκιά ηθοποιός επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια και πάλι στο γυαλί;

Αναμφισβήτητα ανήκε στην κατηγορία εκείνη των πιο ευγενικών και γλυκών κοριτσιών του καλλιτεχνικιού χώρου… Αναμφισβήτητα ανήκε στην κατηγορία εκείνη των ηθοποιών που μόνο και με μία ματιά τους κατάφερναν να σε μαγέψουν, μιας και στα μάτια… θάλασσα δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.

Παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα, με αποτέλεσμα να χάσουμε τα καλλιτεχνικά της ίχνη! Τώρα ,όμως, φαίνεται πως έφτασε η στιγμή για να επιστρέψει δριμύτερη και έτσι αυτό το χειμώνα θα την δούμε να εμφανίζεται σε μία από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές του Mega.

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την Ελίνα Ακριτίδου, η οποία αυτή την σεζόν θα την δούμε να πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του Μεγάλου Καναλιού , “Μάνα Χ Ουρανού”, δίπλα στην Μαρία Σολωμού. Οσο δε για το ποιο είναι οριστικά το βασικό καστ της σειράς;

Η σούπερ “Μάνα X Ουρανού” Μαρία Σολωμού μπλέκει σε περιπέτειες με τους: Τάσο Γιαννόπουλο, Μαρία Κωνσταντάκη, Ελίνα Ακριτίδου, Γιώργο Χατζηπαύλου, Ελένη Κούστα, Γιώργο Δάμπαση. Στον ρόλο του Πάνου Sr. θα δεις τον Ιωάννη Παπαζήση, ενώ στην σειρά εμφανίζονται και οι: Νατάσα Εξηνταβελώνη, Πάρις Παρασκευάδης Πλάνετς, Νάστια Βραχάτη, Γιάννος Παπαευσταθίου, Κέλλυ Νικηφόρου, Κωνσταντίνος Φραντζής.

Read More

And More