PLAYMOBIL play & give: τα παιδιά βοηθούν… παιδιά!

Οι γιορτές είναι σίγουρα η αγαπημένη περίοδος των παιδιών αφού περιμένουν πώς και πώς να πάρουν δώρα και παιχνίδια. Είναι όμως και μια περίοδος προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και ειδικά τα παιδιά.

Και αφού ούτως ή άλλως θα αγοράσεις παιχνίδια στα παιδιά σου, η PLAYMOBIL σού δίνει μια μοναδική ευκαιρία: να βοηθήσεις κι εσύ τα παιδιά που έχουν ανάγκη, ενισχύοντας την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών-Όραμα Ελπίδας. Πώς; Είναι πολύ απλό αλλά και πολύ… παραμυθένιο!

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η αγαπημένη εταιρεία παιχνιδιών υλοποιεί το πρωτοποριακό διεθνώς πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης PLAYMOBIL play & give, που πλέον έγινε θεσμός, στηρίζοντας με συνέπεια τον Σύλλογο “Όραμα Ελπίδας”

Φέτος δύο συλλεκτικές φιγούρες και ένα μοναδικό παραμύθι περιμένουν όλα τα παιδιά να παίξουν και να χαρούν ενώ παράλληλα θα βοηθούν τα παιδιά του Συλλόγου Ελπίδα.


Ο Ιππότης Καλόκαρδος και η Νεράιδα Ελπίδα δημιουργούν μια μοναδική ιστορία προσφοράς και αγάπης αφιερωμένη στα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξή μας.

Έτσι, ο Ιππότης Καλόκαρδος και η Νεράιδα Ελπίδα, εκτός από συλλεκτικές φιγούρες, πρωταγωνιστούν και στο παραμύθι που έγραψε αφιλοκερδώς ο “παραμυθάς” Αντώνης Παπαθεοδούλου και εκδίδεται με την επιμέλεια των εκδόσεων Παπαδόπουλος.

“Τι πρέπει να κάνει ένας ιππότης για να ανακηρυχθεί ο πιο γενναίος στον κόσμο; Τι πρέπει να κάνει μια νεράιδα για να είναι η πιο σπουδαία στον κόσμο; Ο σοφός βασιλιάς διοργανώνει αγώνες για να ανακαλύψει τον πιο γενναίο ιππότη και την πιο καλή νεράιδα σε ολόκληρο το βασίλειο. Ανάμεσα στους αγωνιζόμενους βρίσκονται ο Καλόκαρδος και η Ελπίδα, οι οποίοι μέσα από τις πράξεις τους αποδεικνύουν ότι αυτό που μετράει περισσότερο, αυτό που κάνει τους ιππότες πραγματικά γενναίους και τις νεράιδες αληθινά καλές, δεν είναι τα κατορθώματα τους, αλλά το πόσους έχουν βοηθήσει!”

Το συλλεκτικό παραμύθι PLAYMOBIL play & give διανέμεται δωρεάν από την PLAYMOBIL στο PLAYMOBIL Fun Park και σε συνεργαζόμενα καταστήματα. Οι συλλεκτικές φιγούρες του Ιππότη και της Νεράιδας υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

www.playmobil.gr

facebook.com/PlaymobilHellas
www.oramaelpidas.gr

Read More

And More