Σίσσυ Χρηστίδου στην Τατιάνα: ”Ο Θοδωρής μου κάνει συχνά εκπλήξεις που αναζωογονούν τη σχέση μας”

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής Μία για όλα. Για την σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, για την ζωή στο σπίτι με τα δύο παιδιά, την επιθυμία να μεγαλώσουν την οικογένειά τους αλλά και τη νέα της επαγγελματική δραστηριότητα με την οποία, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έχει ερωτευτεί!

Για τον λόγο αυτό αρνήθηκε και τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε για φέτος. Άλλωστε τα ρούχα που σχεδιάζει την γεμίζουν σαν δραστηριότητα αλλά αυτό απαιτεί πολύ από τον χρόνο της. “Δεν έχω δουλέψει στην τηλεόραση περισσότερο απ’ ότι δουλεύω τώρα με τα ρούχα”, εξηγεί η Σίσσυ στην Τατιάνα. Αυτό είναι κάτι για το οποίο γκρινιάζει και ο σύζυγός της, Θοδωρής.

Ο frontman των Onirama φροντίζει, όπως εκμυστηρεύεται η ίδια, να της κάνει συχνά εκπλήξεις οι οποίες αναζωογονούν τη σχέση τους. Η Σίσσυ μίλησε ακόμα για την όμορφη καθημερινότητά τους με τα δυο παιδιά, ενώ επανέλαβε την επιθυμία της για τρίτο μωρό.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην γυμνή φωτογραφία που ανέβασε στο διαδίκτυο και σχολιάστηκε έντονα. “Δεν έχω ενοχές. Έχω κάνει σέξι φωτογραφίσεις. Η συγκεκριμένη ήταν για θέμα ομορφιάς”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read More

And More