Γιώργος Μάης: Ο Κ. Γαλανός του έγραψε το νέο του τραγούδι εμπνευσμένο από το δικό του love story!

Το 2008 κατάφερε να εισβάλει στα ραδιόφωνα της χώρας, όταν το τραγούδι «έχω τρελαθεί μαζί σου» ήταν αυτό που του εξασφάλισε το εισιτήριο της πρώτης γνωριμίας με το κοινό. Εκείνη η χρονιά έμελε να ήταν αυτή που θα του άλλαζε την ζωή τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά. Δεν άργησε να ερωτευτεί την γυναίκα της ζωής του και σε ελάχιστο διάστημα ο τραγουδιστής αγκάλιασε το πρώτο τους παιδί που έφερε νέα χρώματα στην ζωή των δύο.

Ο Γιώργος Μάης έπρεπε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες της εποχής και να εξασφαλίσει τα προς το ζην για την οικογένειά του, όταν πέρυσι ήρθε στον κόσμο το δεύτερο τους παιδί. Έχοντας στο ενεργητικό του τραγούδια που πλησιάζουν κοντά στα 30.000.000 views στο YouTube θεώρησε πως η περιοδεία τόσο στην περιφέρεια όσο και στο εξωτερικό θα ήταν σύμμαχος του, καθώς την στιγμή εκείνη τα νυχτερινά κέντρα είχαν είδη εξασφαλίσει τους καλλιτέχνες που θα πλαισίωναν τα σχήματα.

/

Ο συνάδελφος του Κωνσταντίνος Γαλανός όλο αυτό το διάστημα ήταν ο παρατηρητής του ζευγαριού και έγραψε το τραγούδι «Καλοκαίρια» που είναι η αληθινή ιστορία των δύο. Λίγες μέρες ήταν αρκετές στο studio για τον Αντρέα Γιατράκο ώστε να ολοκληρώσει την παραγωγή, σήμερα αυτή η ιστορία θεωρείται μία από τις επιτυχίες που θα απασχολήσουν το φετινό καλοκαίρι.

Άκουσέ το

Read More

And More