Θέλεις να γνωρίσεις τον Brad Pitt; Κι όμως μπορείς προσφέροντας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη!

Κι όμως προσφέροντας στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη μπορείς να συναντήσεις τον αγαπημένο σου star, Brad Pitt! Η εταιρεία Groupon προσφέρει σε 10 τυχερούς από εσάς, την ευκαιρία να βρεθούν στην φιλανθρωπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου και που θα παρεβρίσκεται ο γνωστός ηθοποιός αλλά θα υπάρξουν κι άλλες καλλιτεχνικές εμφανίσεις από τον Bruno Mars και τους Kings of Leon.

Kάνε ένα φανταστικό ταξίδι στην Νέα Ορλεάνη για να παραβρεθείς στο Gala.

Η οργάνωση Make It Right, ιδρύθηκε από τον Brad Pitt για την κατασκευή σπιτιών φιλικών προς το περιβάλλον για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Η Groupon έχει ήδη συνεισφέρει 100.000 δολάρια στην Make It Right και σήμερα αρχίζει να προσφέρει δύο τρόπους για όσους ανθρώπους θέλουν να εμπλακούν: μια εκστρατεία Groupon Grassroots και μια Συναρπαστική Προσφορά.

Αν θέλεις κι εσύ να είσαι ένα από τους 10 τυχερούς, μπορείς να δραστηροποιηθείς εδώ αφού από τις 22 Απριλίου ξεκίνησαν να είναι και στην Ελλάδα διαθέσιμες οι προσφορές! Σε περιμένουν διανυκτερεύσεις σε σουίτα στο ξενοδοχείο W New Orleans και φυσικά θα έχεις την ευκαιρία να στηρίξεις το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Brad Pitt «Make it Right», που χτίζει σπίτια και κοινότητες για ανθρώπους που πραγματικά τα έχουν ανάγκη. Στους νικητές θα δοθεί VIP πάσο καλεσμένων για τη νύχτα στο «The Sugar Mill».

Προσφέροντας 18.500 ευρώ στο «Make it Right» αποκτάς και την ευκαιρία να ζήσεις μια συναρπαστική εμπειρία! Εδώ θα βρεις όλες τις λεπτομέρειες!

Kαλή επιτυχία!

Read More

And More