Ναταλία Δραγούμη: Aποκάλυψε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στα 12!

Είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, μια καταξιωμένη ηθοποιός -ετοιμάζεται να υποδυθεί την θεά Αθηνά στην παράσταση Ηρακλής: Οι 12 Άθλοι– και μία ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών. Η ζωή ωστόσο δεν υπήρξε πάντοτε ρόδινη για τη Ναταλία Δραγούμη, αφού όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο περιοδικό You είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από την τρυφερή ηλικία των 12 ετών.

“Την πρώτη σεξουαλική παρενόχληση την δέχτηκα όταν πήγαινα σχολείο, στα 12, από φιλικό πρόσωπο της οικογένειας μου, και άλλη μία στα 15 από φίλο μου που ήταν μεγαλύτερος μου. Στη δεύτερη μάλιστα περίπτωση ένιωσα πιο έντονα την πίεση, ήταν πιο επιθετικός” εξομολογείται η ηθοποιός.

Η Ναταλία Δραγούμη τονίζει ότι η αντίδραση της ήταν να ενημερώσει τους γονείς της: “Έγινε χαμός γιατί ήταν φίλος της οικογένειας που έμπαινε στο σπίτι μας. Από τότε δεν του μίλησε ποτέ κανείς. Δεν πήγαμε στην Αστυνομία. Τώρα αν βάλω τον εαυτό μου στη θέση της κόρης μου μού έρχεται να πάω να τον σκοτώσω”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ναταλία Δραγούμη αναφέρεται στον ευτυχισμένο γάμο της με τον Έντι Ρόμπερτς, αποκαλύπτοντας τι την γοήτευσε στον επί 13 χρόνια σύζυγό της: “Το μυαλό του, το χιούμορ του. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν θαυμάζω. Ο Έντι έχει μια ειδική γοητεία, είναι κύριος δεν έχει ανασφάλειες. Με ξενερώνουν οι άνθρωποι με ανασφάλειες!”.

Διάβασε περισσότερα στο You που κυκλοφορεί.

Read More

And More