Candice Swanepoel! Τα μυστικά της πιο fitness γυναίκας των Αγγέλων της Victoria Secret

Η εντυπωσιακή ξανθιά από τη Νότιο Αφρική έχει το προσωνύμιο Flamingo, το οποίο κέρδισε χάρη στα ψηλά, καλοσχηματισμένα πόδια της! Είναι μέλος των Αγγέλων της Vicoria’s Secret και μάλιστα αποτέλει τον πιο fit άγγελο από όλες, αφού αναλαμβάνει να παρουσιάσει τα χρήσιμα βιντεάκια γυμναστικής που ακολουθεί και η ίδια υπό τις οδηγίες personal trainer.

Πώς έχει στο μυαλό της τη σωστή διατροφή; Ποια είναι η αγαπημένη της μορφή γυμναστικής και ποιο πρόγραμμα ακολουθεί αν θέλει να βάλει μπροστά το μεταβολισμό της; Μάθε όλα της τα μυστικά εδώ

Η δουλειά “τρώει” τον αφέντη…

Η εκθαμβωτική ξανθιά απασχόλησε πριν από κάποια χρόνια τα σκανδαλοθηρικά έντυπα και sites για το κατά πόσο προσέχει τη διατροφή της ή έχει πέσει κι αυτή θύμα ανορεξίας ή κάποιας άλλης διατροφικής διαταραχής. Φυσικά το ξανθό αγγελάκι δεν άφησε τις φήμες να οργιάσουν και απάντησε. “Είμαι υγιής και ευτυχισμένη. Συγκινούμαι όταν μαθαίνω πως όλοι ενδιαφέρονται για μένα, αλλά στην περίπτωση αυτή, όλα είναι φυσιολογικά και καλά” έγραφε το 2011. Όπως μάλιστα εξήγησε: το βαρύ πρόγραμμα, τα συνεχόμενα ταξίδια και οι υποχρεώσεις ήταν εκείνα που δεν της επέτρεπαν να έχει σταθερό πρόγραμμα διατροφής και έτσι έχασε κάποια κιλά.

Η Candice όμως είναι δύο φορές πιο προσεκτική από τότε, τόσο με την εικόνα της, όσο -και πιο σημαντικό- με τη διατροφή της. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που αποτελεί τα τελευταία χρόνια το αθλητικό αγγελάκι της σειράς εσωρούχων και εκείνη που κατά κανόνα παρουσιάζει τα fitness βιντεάκια με τα προγράμματα εξάσκησης που ακολουθούν οι Άγγελοι της Victoria’s Secret.

Τι τρώει;
Για να διατηρείται σε υγιή και άψογη φόρμα και αφού μπήκε στο μάτι του κυκλώνα για τις διατροφικές τις επιλογές, η Candice ορκίζεται στην υγιεινή διατροφή και τη γυμναστική. Όπως εξηγεί άλλωστε αυτή η τακτική είναι πολύ πιο αποτελεσματική από την λιμοκτονία…

Διαβάζουμε σε άρθρο για τις fitness συνήθειές της στην μεξικάνικη Vogue, πως το μόνο πιο ιερό γεύμα της ημέρας της είναι το πρωινό. Και μάλιστα σε αυτό θα βρει κανείς και του πουλιού το γάλα! Περιέργως η Candice δεν έχει κανένα θέμα με τους υδατάνθρακες, όπως πολλές από τις επώνυμες που προσέχουν τη διατροφή της. “Λατρεύω τα κρουασάν, την πίτσα, τα ζυμαρικά”. Όπως μάλιστα εξηγεί, χρειάζεται πότε πότε να υποκύπτει σε αγαπημένα -και λίγο πιο παχυντικά- φαγητά “Θα ενδώσω σε ζυμαρικά, πίτσα και πολλά άλλα πεντανόστιμα πράγματα”.

Σύμφωνα με την ίδια δήλωση στα αγαπημένα της πιάτα ανήκουν επίσης “τα αυγά, η μπριζόλα, οι ομελέτες και τα λαχανικά”. Λίγο πολύ δηλαδή τρόφιμα από όλες τις ομάδες, όπως προτείνει κάθε ισορροπημένη διατροφή.

Celebrity Tip: Η όμορφη Νοτιοαφρικανή υποστηρίζει πως το πιο σημαντικό για να έχει αποτέλεσμα μια σωστή διατροφή είναι η συνέπεια. Να μπορείς δηλαδή να παραμένεις πιστή στο διαιτολόγιο που έχεις επιλέξει πάντα! “Ο κόσμος συχνά δεν αντιλαμβάνεται πόσο δύσκολο είναι να αποκτήσεις σταθερές διατροφικές συνήθειες, όταν ταξιδεύεις συνέχεια”!

Η feel good της επιλογή: “Για να αισθανθώ καλά και υγιής επιλέγω πολλά λαχανικά, πίνω πολύ νερό και τρώω πολύ κρέας όπως μπριζόλες, γιατί θέλω να χτίσω το μυικό μου σύστημα” αναφέρει για το δικό της κώδικα υγείας και ευεξίας.

Τι γυμναστική κάνει;

Η Candice είναι συνδεδεμένη με τα fitness acts της γνωστής αλυσίδας μόδας τα τελευταία χρόνια. Τι από όλα όσα έχει δοκιμάσει όμως της έχει κάνει “κλικ”; “Η yoga είναι από τις αγαπημένες μου. Είναι ωραίο να μπορείς να τεντώσεις και να δουλέψεις το σώμα, αλλά και το μυαλό” δηλώνει η Candice στο fitsugar.

Κι αν θέλει να κάψει θερμίδες; Τότε, πέφτουν μπουνιές! “Το μποξ είναι μια μορφή άσκησης που δούλευε πάντα πολύ καλά
για όλο το σώμα. Γενικά μου αρέσει κάτι που είναι γρήγορο. Είναι κάτι που σε γεμίζει ενέργεια” σημειώνει.

Καλά όλα αυτά, όμως όταν κάνει κλασική γυμναστική, γιατί ο personal trainer βάζει στο πρόγραμμά της κι από αυτή, ποια είναι η αγαπημένη της άσκηση; “Τα οπίσθια είναι πολύ σημαντικό σημείο του σώματος για μένα και έτσι πάντα καταλήγω να κάνω γλουτιαίους στο πάτωμα” αναφέρει.

Τέλος, το μοντέλο από την Νότιο Αφρική εξηγεί πως όταν βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι, φροντίζει να έχει πάντα μαζί του ένα ζευγάρι βαράκια ή ένα σχοινάκι. Κάτι εύκολο δηλαδή στη μεταφορά με το οποίο μπορεί να διατηρείται σε φόρμα. “Αν έχω φωτογράφηση στην παραλία, τότε μου αρέσει να τρέχω στην άμμο” αναφέρει επίσης, αφού “είναι μια πολύ καλή εξάσκηση”!

Μέτρα της τελευταίας στιγμής: Η κλασική απορία όλων για κάθε μοντέλο είναι η εξής. Τι κάνει λίγο πριν ανέβει στην πασαρέλα; Όχι, δεν κάνει δίαιτα γιατί όπως λέει πρέπει να τρώει αφού ο μεταβολισμός της δουλεύει σαν τρελός, αν και δεν ξέρει πόσο θα παραμένει έτσι”! Εκείνο όμως που τηρεί ευλαβικά είναι να αποφεύγει τα αναψυκτικά και ειδικά τα ανθρακούχα που της προκαλούν φούσκωμα. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να αισθάνεσαι πρησμένη και να προσπαθείς να νιώσεις σέξι” εξηγεί.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Ζευγάρια του Hollywood
που γυμνάζονται μαζί
Emma Stone Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Giovanna Battaglia
Jennifer Aniston
Anna Wintour

And More