STYLING TIPS: Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν το δικό σου styling!

Εσύ μας στέλνεις την ερώτηση σου κι εμείς αναλαμβάνουμε να να λύσουμε για εσένα όλα τα τα αινίγματα του στιλ!

Απορίες για συνδυασμούς, χρώματα, αξεσουάρ και για ό,τι άλλο μπορεί να σε προβληματίζει… Μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατόν εμείς θα σου δώσουμε μία απάντηση γεμάτη ιδέες!

Ερώτηση
Γεια σας. Καταπληκτική η στήλη σας. Λοιπόν, έχω αγοράσει τα παπούτσια που σας επισυνάπτω αν και τελικά το έχω ψιλομετανιώσει γιατί δεν ξέρω πως να τα συνδυάσω. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Με τι μπορώ να τα φορέσω και με τι όχι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Χριστίνα.

/

Απάντηση
Θα δείχνουν πολύ chic με ένα χαλαρό androgyne style (σου στέλνουμε φωτό για να δεις). Μας αρέσουν κυρίως με παντελόνια υφασμάτινα ή και τζιν συνδυασμένα με πλεκτά oversized και σακάκια. Απόφυγε τα φορέματα και τις φούστες σε μίνι γραμμή γιατί το στιλ αυτών των παπουτσιών δεν κολακεύει ιδιαίτερα τις γάμπες.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια. ‘Εχω αγοράσει μια midi φούστα κάτω από το γόνατο καφέ δερμάτινη και θα ήθελα να μου προτείνετε με τι top αλλα και παπούτσια να την συνδυάσω. Είμαι 20 χρ, 1.65 ύψος και 52 kg! Φιλιά απο Κύπρο!

Απαντηση
Για την ηλικία σου θα δείχνει τέλεια με t-shirt και ankle boots. Aν τα ankle boots δεν σου κολακεύουν το πόδι μια μαύρη δερμάτινη γόβα ή και ένα ζευγάρι οverknee boots αποτελούν ιδανικές επιλογές.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Παντρεύεται η κόρη μου τον Νοέμβριο και επέλεξα ενα φόρεμα μαύρο maxi αρχαιοελληνικού τύπου από Toi& Moi. Θα ήθελα τη συβουλή σας για τα παπούτσια και το πανωφόρι που θα φορέσω. Ευχαριστώ, Γιάννα.

Απάντηση
Tα παπούτσια σου θα είναι πέδιλα φίλη μας γιατί το συγκεκριμένο φόρεμα δεν πάει με κλειστό παπούτσι. Επέλεξε τα σε μαύρο ή και με χρυσές λεπτομέρειες και σαν πανοφώρι μπορείς να επιλέξεις ένα κοντό μπολερό σε φαρδιά γραμμή σαν αυτό στην φωτό.

/

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια,
συγχαρητήριά για την στήλη σας. Έχω μια καρό μίνι γκριζόμαυρη φούστα και σκέφτομαι να την φορέσω με μαύρο ζιβάγκο και biker boots (μαύρα). Θα ήθελα να μου πειτε τι κόσμημα πρέπει να βάλω και τι τσάντα να συνδυάσω με το σύνολό μου. Ευχαριστώ πολύ, φιλιά. Ρέα

Απάντηση
Γεια σου Ρέα! Το σύνολο σου είναι σε ουδέτερους τόνους οπότε η τσάντα σου μπορεί να είναι μια δερμάτινη shoulder bag ή μια back pack σε έντονο ή σε επίσης ουδέτερο χρώμα. Κόσμημα δεν είναι απαραίτητο να φορέσεις αλλά αν θέλεις μπορείς να φορέσεις ένα ή και περισσότερα δαχτυλίδια ωραία συνδυασμένα μεταξύ τους.

Δερμάτινη τσάντα Χανιωτάκης 109,00 €-Για να την αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλημέρα σας, μπορείτε να με βοηθήσετε για το τι πρέπει να φορέσω στο γάμο της κόρης μου που παντρεύεται τα Χριστούγεννα; Να μου προτείνετε κάποια καταστήματα με σικάτα, ωραία ρούχα που να τα φοράω και όχι να με φοράνε…
Επίσης είναι απαραίτητο να είναι μακρύ το φόρεμα; Είμαι 53 ετών, 1.70 ύψος και 70 κιλά, με έντονη μέση και ελαφρώς μεγαλύτερη περιφέρεια. Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Φίλη μας πολύ ωραία ρούχα για την ηλικία σου και για την περίσταση θα βρεις σε καταστήματα όπως: Vardas, Marks & Spencer, Μοnsoon, Max Mara, Attica ή Raxeysky. Θα σου προτείναμε να εστιάσεις σε ένα ωραίο φόρεμα σε ανοιχτή απόχρωση που θα σε φωτίζει και θα σε γλυκαίνει. Σίγουρα το midi μήκος είναι πολύ chic και ταιριάζει περισσότερο στην ηλικία σου.

Ερώτηση
Γεια σας, μόλις αγόρασα τα μποτάκια της φωτογραφίας που επισυνάπτω, με τι μου προτείνετε να τα συνδυάσω?
Ευχαριστώ, Γεωργία

Απάντηση
Φίλη μου τα μποτάκια σου δεν είναι πολύ ευκολοφόρετα. Θα τα βλέπαμε με ένα στενό ξεβαμένο τζιν, γκρι μπλουζάκι και ένα χακί παρκά. Απόφυγε τα μίνι φορέματα και τα κολάν με τα συγγεκριμένα μποτάκια και έχε στο νου σου ότι όταν ψωνίζουμε αποφεύγουμε να παίρνουμε παπούτσια που δεν συνδυάζονται εύκολα με πολλά ρούχα.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Αγόρασα πρόσφατα τις μπλε καστόρινες γόβες της φωτογραφίας και θα ήθελα να μου πείτε πως θα μπορούσα να τις φορέσω σε κάποια βραδινή μου εμφάνιση. Ευχαριστώ πολύ!

/

Απάντηση
Θα μας άρεσαν πολύ με ένα μαύρο φόρεμα σχετικά μίνι με μακρύ μανίκι και ένα κοντό κολιέ με χρώματα στο λαιμό. Για πανοφώρι ένα leather jacket και ένα clutch leather bag.


Φόρεμα Helmi 49,00 €-Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Συγχαρητήρια για την στήλη σας είναι πραγματικά υπέροχη και βοηθά κάθε γυναίκα να βγει από κάθε προβληματισμό της! Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε πώς μπορώ να συνδυάσω μεταλλικές γόβες στην απόχρωση του καφέ για βραδινές εξοδους… Ευχαριστώ πολυ!

Απάντηση
Φίλη μας θα μας άρεσαν πολύ με δερμάτινη καφέ φούστα μέχρι το γόνατο (ή παντελόνι), γκρι τοπ, χρυσά κοσμήματα -κολιέ ιδανικά και ένα δερμάτινο clutch bag! Οι μεταλλικές αποχρώσεις στα παπούτσια είναι μεγάλη τάση και φοριούνται άνετα ακόμη και σε πιο casual looks, όπως με ένα ωραίο baggy jean και ένα t-shirt που θα ήταν πολύ cool σαν εμφάνιση.

Read More

And More