ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Οι οντισιόν του “Next Top Model” πάνε για Σεπτέμβρη !

Μπορεί να έχει γραφτεί τις τελευταίες ημέρες κατά κόρον πως οι οντισιόν για το “Next Top Model 2” ,ξεκινούν αν όχι απο μέρα σε μέρα, αλλά την ερχόμενη εβδομάδα ,όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι οντισιόν για την δεύτερη έκδοση του ριάλιτι μόδας του καναλιού του Αμαρουσίου, δεν πρόκειται να διοργανωθούν τώρα.

Αρχικά οι Αντεννικοί είχαν σκεφτεί μήπως παράλληλα με τις οντισιόν του “X-Factor 3” ,να ξεκινούσαν και τις οντισιόν για το “Next Top Model 2” και να ξεμπέρδευαν μία ώρα αρχύτερα με τις …προπαρασκευαστικές διαδικασίες των προγραμμάτων τους , όμως , στην πορεία τα σχέδια άλλαξαν.

Αποτέλεσμα; Οι οντισιόν για το “Next” πάνε …next, αρκετά πιο …next και συγκεκριμένα για τέλη Αυγούστου, το πιθανότερο αρχές Σεπτεμβρίου. Αλλωστε, οι συγκεκριμένες οντισιόν δεν έχουν τόση δουλειά, όση έχουν οι οντισιόν για το “X-Factor 3” ,αφού ουσιαστικά η κριτική επιτροπή δεν φτιάχνει βαλίτσες και δεν φεύγει για αναζήτηση μοντέλων σε όλη την ελληνική επικράτεια, παρά εντοπίζει το … “υλικό” της απλά, απλούστατα μέσα απο ένα boot camp.

Μάλιστα, υπάρχει η σκέψη στον ΑΝΤ1 το φετινό boot camp να μην διοργανωθεί στην Αθήνα όπως και πέρσι, αλλά σε μία περιοχή εκτός Αθηνών… Βέβαια, μέχρι τον Σεπτέμβρη βλέπουμε … Ο καιρός είναι αρκετός και τα πλάνα μπορούν να αλλάξουν πολλές φορές ακόμα !

Read More

And More