Η Μ. Μαγγίρα αποκαλύπτει στο TL!fe τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα!

Από την Κεφαλλονιά, όπου βρίσκεται αυτό το διάστημα με την οικογένειά της, μίλησε η Μπέτυ Μπαγγίρα στο TL!fe!
Πόσο έχει επηρεάσει την ζωή της η μόλις έξι μηνών κόρη της και πώς είναι πλέον η καθημερινότητά της; Θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή “Exclusive” και για ποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα έκανε πρόσφατα δοκιμαστικό; Σε όλα τα παραπάνω η Μπέτυ απάντησε…

Πριν εφτά μήνες η Μπέτυ Μαγγίρα έφερε στον κόσμο την μονάκριβη κόρη της, Ανδριάννα. Η ίδια είναι ξετρελαμένη με τη μικρή και δεν θέλει να την αποχωρίζεται στιγμή από κοντά της. “Είναι κάτι που δεν μπορείς να το φανταστείς αν δεν το ζήσεις. Είναι μοναδικό, η εμπειρία είναι καταπληκτική και όσο μεγαλώνει γίνεται και καλύτερη γιατί αντιλαμβάνεται πράγματα και επικοινωνεί πολύ καλύτερα”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ίδια παραδέχεται ότι η ζωή της, μετά την γέννηση της κόρης της έχει αλλάξει ριζικά. “Δεν έχει καμία σχέση το πριν με το μετά. Οι προτεραιότητές σου αλλάζουν, πάντα προτεραιότητα έχει το μωρό. Αυτό εξαρτάται από σένα, οπότε κι εσύ είσαι απόλυτα συνδεδεμένη από αυτό”, υπογραμμίζει, και υποστηρίζει ότι η μικρή μοιάζει περισσότερο στον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη.

Από το φθινόπωρο η Μπέτυ θα συνεχίσει να παρουσιάζει την εκπομπή “Exclusive”. Η όμορφη παρουσιάστρια θεωρεί ότι η εκπομπή δεν πρόλαβε να δείξει τη δυναμική της, αφού προβλήθηκε μόλις για δύο μήνες “Ξεκινήσαμε μέσα Απρίλη και τελειώσαμε μέσα Ιουνίου”, λέει. Επίσης, πιστεύει ότι το μικρό διάστημα προβολής της εκπομπής, ουσιαστικά την βοήθησε στο να εξοικοιωθεί και να συνεχίσει δυναμικά με την ομάδα της από το φθινόπωρο. “Πήραμε το κολάι, και θα βοηθήσει αυτό πιστεύω στη νέα σεζόν”, αναφέρει.

Τέλος, η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει κάνει δοκιμαστικό για την εκπομπή “Genius”, ενώ αποκάλυψε ότι δεν αποκλείεται του χρόνου να την δούμε μαζί με την αδελφή της Ματθίλδη σε ένα live show. “Θα αρχίσω να το δοκιμάζω για να δούμε αν θα κάνω κάτι σχετικά με αυτό, μόλις γυρίσω από τις διακοπές μου. Έχω μια πολύ ωραία ιδέα και ελπίζω να γίνει πραγματικότητα”.

Read More

And More