Καλοκαιρινές προσφορές Αroxol και στείλτε τα έντομα… διακοπές!

Η Ελλάδα είναι μια χώρα που φημίζεται για το μακρύ και ζεστό καλοκαίρι της. Πέρα όμως από τουρίστες προσελκύει και κάποιους ενοχλητικούς …επισκέπτες! Τα έντομα!

Ευτυχώς, το AROXOL φροντίζει για εσάς. Γιατί και φέτος το AROXOL που είναι η No1 μάρκα στα προϊόντα κατά των εντόμων στην ελληνική αγορά επανέρχεται με καλοκαιρινές προσφορές sur…price που ξαφνιάζουν ευχάριστα την τσέπη σας αλλά πολύ δυσάρεστα τα έντομα.

Υποδεχτείτε και φέτος τη νέα ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων AROXOL … που στέλνει τα έντομα διακοπές στον ακριβώς αντίθετο από τον δικό σας καλοκαιρινό προορισμό. Κι έτσι για να πετάτε εσείς, φέτος το καλοκαίρι και όχι οι μύγες και τα κουνούπια επιλέξτε Aroxol Εντομοκτόνο σε Spray.Ενώ για καλοκαίρι χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις Aroxol Κατσαριδοκτόνο. Και για καλοκαίρι χωρίς κουνούπια επιλέξτε Aroxol ταμπλέτες και υγρό με νέα αναβαθμισμένη συσκευή με λαμπάκι και ένδειξη λειτουργίας.

Για τους λάτρεις των καλοκαιρινών βραδιών spiral και stick.
Κηρύξτε καλοκαιρινή εκστρατεία κατά του σκόρου με AROXOL gel, κρεμάστρες(Hanger) και φακελάκια (Sachets) που προστατεύουν αποτελεσματικά και απωθούν το σκόρο αρωματίζοντας ευχάριστα την ντουλάπα σας με άρωμα λεβάντας.
Και όχι μόνο! Ο σκόρος τροφίμου τα… ’φαγε τα ψωμιά του. AROXOL Food Moth και έχετε τρόφιμα χωρίς σκόρο τροφίμου.

Αν ωστόσο, αναζητάτε ακόμα πιο φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον προϊόντα με την ίδια όμως αποτελεσματικότητα, εμπιστευθείτε τα AROXOL Earth Choice με φυσικές πυρεθρίνες. Τα Aroxol Earth Choice χάρη στις φυσικές πυρεθρίνες που περιέχουν μεταξύ άλλων, συνδυάζουν την εξαιρετική αποτελεσματικότητα με την ασφάλεια και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον. Η φυσική πυρεθρίνη είναι μια φυσική ουσία που τη βρίσκουμε στο λουλούδι πύρεθρος, μια ποικιλία χρυσάνθεμου που ευδοκιμεί στην Κένυα. Τα έντομα αδυνατούν να σπάσουν τον κώδικα των πυρεθρινών και έτσι οι πυρεθρίνες είναι αποτελεσματικές στην απώθηση τους. Οι πυρεθρίνες βιοαποικοδομούνται χωρίς να αφήνουν υπολείμματα στο περιβάλλον. Θα τα βρείτε σε ταμπλέτες, εντομοκτόνα, κατσαριδοκτόνα και spiral.

Read More

And More