Τι συμβουλεύει η Καλομοίρα τον Αλκαίο;

Τις συμβουλές της στον Γιώργο Αλκαίο και στην ελληνική αποστολή στο Όσλο δίνει η Καλομοίρα, λίγο πριν τον τελικό της Eurovision.

Η νεαρή ποπ τραγουδίστρια σε συνέντευξη της στην Espresso μίλησε για το ελληνικό τραγούδι, τον Γιώργο Αλκαίο και τη δική της εμπειρία στο διαγωνισμό.
Αρχικά, συμβουλεύει τον Γιώργο Αλκαίο να είναι ο ευατός του στη σκηνή. “Να είναι ο εαυτός του, να κάνει πολλές πρόβες και πριν βγει στη σκηνή να μην σκέφτεται τίποτα. Απλώς να βγει και να τραγουδίσει. Να αισθανθεί το κομμάτι και να του τα δώσει όλα”, λέει η γοητευτική Καλομοίρα.
Παράλληλα, του προτείνει πριν βγει να πει το τραγούδι του, να ακούσει λίγο μουσική, κάτι που θα τον χαλαρώσει και θα τον βάλει στο ρυθμό. Η ίδια, άλλωστε, λέει πως της αρέσει το κομμάτι του Αλκαίου γιατί έχει ρυθμό και είναι διασκεδαστικό.
Τέλος, για τη δική της εμπειρία στη Eurovision, η Καλομοίρα μας αποκαλύπτει το γούρι που είχε τη νύχτα του τελικού και συμβουλέυει τον Αλκαίο να κάνει το ίδιο. “Οπωσδήποτε ένα φυλαχτό στα ρούχα του και… το βρακί του ανάποδα”, λέει η Καλομοίρα πως πρέπει να έχει ο Γιώργος Αλκαιός για να του φέρουν γούρι.
Λες να πιάσει;

Read More

And More