Στ. Μαλέλης: ”Φίλε Γ. Λιάγκα, μην βγάζεις τα προσωπικά σου στην εκπομπή”!

Ο Σταμάτης Μαλέλης έδωσε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Espresso. Είναι πολύ εκνευρισμένος με την συμπεριφορά του Γιώργου Λιάγκα προς την Ελεονώρα Μελέτη και το δείχνει: ”Φίλε Γιώργο Λιάγκα από το ραδιόφωνο μην αλλοιώνεια τα νούμερα, όπως έλεγες ότι είναι πρώτος στα νεανικά κοινά ο Παπαδάκης, μη βγάζεις τα προσωπικά σου σε μία εκπομπή. Είχε δίκιο η Μελέτη να θυμώσει αφού είναι πρώτη στους αριθμούς”, δηλώνει ο διευθυντής ενημέρωσης του καναλιού.

Και συνεχίζει: ”Φίλε Γιώργο μακριά από το STAR. Άφησε ήσυχους τους αρχισυντάκτες μου. Ψάχνει για αρχισυντάκτη κι έχει χτυπήσει κι από εδώ. Εννοείται ότι δεν πρόκειται να φύγει κανείς και το ξέρει”. Το Star παίζει πολύ συχνά θέματα με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Στην ερώτηση για το τι γίνεται στη σύσκεψη όταν ακούγεται το όνομά της απαντά: ”Γελάμε!”.

Και εξηγεί: ”Και με το θέμα του Αβέρωφ και με το θέμα του Ζαγoρίτη γελάς, αλλά αυτό δείχνει πως κάποιοι πλούσιοι βλέπουν τη χώρα σαν χωραφάκι τους. Είναι δυνατόν, παιδί που δεν έχει υπηρετήσει καν στον στρατό και δεν ξέρω κι αν πληρώνει φόρους να θέλει να κάνει τη γιορτή του στο Αβέρωφ; Αν πάει ένας εργάτης, θα του το δώσουν; Φαντάσου τώρα τον εργαζόμενο που του έχουν κόψει τον 13ο μισθό, ζει ο άνθρωπος στην εξαθλίωση και έχει τον γιο του στα σύνορα να διαβάζει για τον γιο του Ζαγορίτη. Πώς να μη βγαίνει ο κόσμος στους δρόμους και να τους παίρνει σβάρνα”;

Read More

And More