Teen Photo! H έφηβη με το ελαφρώς ατιμέλητο στιλ είναι σήμερα super star της pop. Ποια είναι;

Όλοι έχουμε φωτογραφίες από την εφηβεία που θα θέλαμε να μην υπάρχουν. Ντοκουμέντα πως ακόμα ψάχναμε το στιλ, την εμφάνιση, δούλευαν και οι ορμόνες της ταραχώδους περιόδου προς την ενηλικίωση και έτσι το αποτέλεσμα που έβγαινε ήταν ολίγον τι… αχταρμάς!

Μια τέτοια στιγμή είναι και η φωτό που ακολουθεί με τη super διάσημη σήμερα τραγουδίστρια να κάνει παρόλα αυτά αυτό που αγαπά περισσότερο ακόμη. Να παίζει μουσική. Εσύ έχεις καταλάβει για ποια μιλάμε;

/

Ο λόγος για την Katy Perry… το στιγμιότυπο από τα μετεφηβικά της χρόνια έβγαλε στη δημοσιότητα μια παλιά της συγκάτοικος που μάλλον δεν μπορεί ακόμη να χωνέψει πως η Katy έγινε τόσο διάσημη και εκείνη παραμένει στην αφάνεια (το συμπέρασμα δικό μας, αλλά τι άλλο να υποθέσεις από κάποια που έβγαλε αυτή τη φωτό στη δημοσιότητα;).

/

Πάντως μιας και μιλάμε για την Katy, η διάσημη τραγουδίστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού σύμφωνα με τη Daily Mail ο καλός της, της έκανε πρόταση γάμου. Από που βγαίνει το συμπέρασμα; Από το λαμπερό μονόπετρο στο χέρι της σε πρόσφατη έξοδό της.

/

Η Katy ζει τον μεγάλο της έρωτα με τον επίσης τραγουδιστή John Mayer και δεν κρύβει πως ήταν “τσιμπημένη” μαζί του εδώ και πολλά χρόνια, κυρίως μέσα από τη δουλειά του. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2012, με ένα διάλειμμα στη σχέση τους τον περασμένο χρόνο.

/

Το διάστημα αυτό που έμειναν χωριστά ήταν σύμφωνα με την τραγουδίστρια ένα σοκ, που την έκανε να καταλάβει πόσο ερωτευμένη είναι με τον αγαπημένο της και πως θέλει να είναι μαζί του.

Read More

And More