Γ. Αλκαίος: “Δεν ήμουν καλός στην αρχή του τραγουδιού”!

“Δεν ήμουν καλός στο πρώτο κουπλέ”. Έτσι ξεκίνησε ο Γιώργος Αλκαίος τη συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγο στην εκπομπή “Αξίζει να το δεις” και στον δημοσιογράφο Θάνο Κλωνόπουλο.

Ο Γιώργος φανερά ευχαριστημένος από την πρόκριση της Ελλάδας, είπε ότι περνάει πολύ ωραία στο Όσλο, εκμυστηρεύτηκε ότι χθες είχε πολύ άγχος το οποίο τώρα πλέον έχει φύγει…

“Στόχος είναι τώρα να πάρουμε μια καλή θέση στον τελικό”. Είπε ο Γιώργος ενώ αποκάλυψε ότι θα υπάρχει το βράδυ του Σαββάτου μια έκπληξη 2 δευτερολέπτων στην εμφάνισή του.

Η επόμενη μέρα του Γιώργου Αλκαίου

Χτες το βράδυ μετά την πρόκρισή του στον τελικό, ο Γιώργος Αλκαίος κάθησε μέχρι πολύ αργά με την ελληνική αποστολή συζητώντας για την εμφάνισή του, το τελικό αποτέλεσμα και πανηγύρισε φυσικά την νίκη του. Μετά πήγε να ξεκουραστεί στο δωμάτιό του.


Το γλυκό φιλί της νίκης από μία φίλη

Το πρωί ξύπνησε, κατέβηκε να φάει ένα γερό πρωινό και στη συνέχεια επέστρεψε στο δωμάτιό του για να συνεχίσει την ξεκούρασή του. Την πρώτη πρόβα θα την κάνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου γιατί θα αλλάξει η εμφανισή τους, θα προσθέσουν καινούρια πράγματα με πολλές εκπλήξεις.

‘Επειτα έχει να δώσει συνεντεύξεις στους Έλληνες δημοσιογράφους που τον συνοδεύουν και τον στηρίζουν στο Όσλο και μετά θα πάει στον Έλληνα πρέσβη της Νορβηγίας ο οποίος του παραθέτει γεύμα.

Read More

And More