Πρώτο σε πωλήσεις το ipad!

“Σπάει” τα ταμεία το νέο πολλά υποσχόμενο ipad της Apple, το οποίο αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και αυξάνει κάθε μέρα τις πωλήσεις του.

Η νέα μικρή “έξυπνη” συσκευή, που είναι ουσιαστικά ένας υπολογιστής-ταμπλέτα, έχει έγχρωμη οθόνη αφής 9,7 ιντσών (περίπου 25 εκατοστών) και επιτρέπει σύνδεση στο Διαδίκτυο, παρακολούθηση ταινιών, παίξιμο παιχνιδιών, διάβασμα ηλεκτρονικών βιβλίων και πολλές άλλες εφαρμογές. Πρόκειται για το απόλυτο gadget που έχει “μαγέψει” μικρούς και μεγάλους.

Παρόλα αυτά, όμως, οι πωλήσεις που έχει κάνει, οι οποίες περνάνε τις δυο εκατομμύρια συσκευές μέσα σε δυο μήνες, ξεπερνούν και τις καλύτερες προσδοκίες των ιδιοκτητών της εταιρείας. Η εταιρεία Apple, μάλιστα, ανακοίνωσε χθες, ότι έχει πουλήσει μέχρι στιγμής 2 εκατομμύρια συσκευές ipad.

Ο Steve Jobs, μιλώντας εκ μέρους της εταιρείας είπε ότι ευχαριστεί όσους αγόρασαν τη νέα συσκευή και πως ζητά την υπομονή των μελλοντικών αγοραστών, καθώς τα αποθέματα της εταιρείας φαίνεται πως εξαντλούνται.

Οι κάτοχοι, πάντως, του ipad εμφανίζονται πολύ ικανοποιημένοι αναφέροντας πως η Apple δικαίωσε τις προσδοκίες τους. Ακόμα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εφημερίδας The Daily Telegraph όλοι τους δήλωσαν πως “άξιζε τον κόπο”.

Read More

And More