Τι είπε η Φαίη στην εκπομπή της; Θα βρίσκεται ή όχι στο πρωινό του Mega;

Τι …άγχος κι αυτό; Θα πάει η Φαίη Σκορδά στο Mega ή όχι; Της έχουν κάνει πρόταση για το πρωινό ή όχι; Θα το παρουσιάζει μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα ή όχι; Ερωτήματα φλέγοντα και τσουρουφλίζοντα που μας …ταλανίζουν εδώ και καιρό.

Τι απάντησε ,όμως, η ίδια η Φαίη Σκορδά όταν ρωτήθηκε στην εκπομπή της; Η Φαίη είχε καλεσμένο στο “Μπλα-Μπλα” τον διευθυντή του “TV Εθνος” Αντώνη Πρέκα για κάνουν παρέα τον απολογισμό της σεζόν 2009-2010 και έκανε το λάθος να τον ρωτήσει τάχα μου δήθεν με …αφέλεια ,για το τι ξέρει για την Πεντάδα του “Ομορφου Κόσμου” και για το τηλεοπτικό τους μέλλον. Για το αν θα βρίσκονται στην θέση τους κι απο Οκτώβρη.

Ετσι, όπως ήταν φυσικό κι αναμενόμενο, ο γνωστός δημοσιογράφος με το επίσης γνωστό, χαλαρό και αφοπλιστικό του ύφος της λέει : “Εμένα ρωτάς; Εσύ τι ξέρεις γι ΄αυτό; Νομίζω πως απο τις δικές σου κινήσεις θα εξαρτηθεί για το αν θα βρίσκεται στην θέση της η Πεντάδα” ! Ντόιιιιινγκ …

“Τι εννοείτε” , του λέει εκείνη κεραυνοβολημένη…
“Τι να εννοώ” , απαντά ο Αντώνης Πρέκας. “Εσύ θα βρίσκεσαι στο Alter ;”
“Στο Alter δεν είμαι τώρα; Στο Alter δεν με βλέπετε” ; Συνεχίζει έχοντας χάσει πραγματικά το χρώμα της !
“Τώρα ναι, απο Σεπτέμβρη όμως ;” Της ανταπαντά ο δημοσιογράφος, καφρώνοντάς την στην …καρδιά !
“Νομίζω δεν είναι κομψό να κάνουμε αυτή την συζήτηση τώρα” ,είπε η Φαίη , η οποία δεν ήξερε απο που να το πρωτομαζέψει !

Εμ, αγάπη μου στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάνε για σχοινί ; Αν δεν ήθελες να βρεθείς σε αυτή την θέση και ενώ έχει ξεσπάσει όλη αυτή η φημολογία γύρω απο το όνομά σου και για το αν θα είσαι εσύ το πρωινό πρόσωπο του Mega από Σεπτέμβρη ,τι την κάνεις τάχα μου δήθεν …ανυποψίαστη , την ριμάδα την ερώτηση; Σαν τι ήθελες να σου απαντήσει ο άνθρωπος;

Read More

And More