Η Λάουρα αποκαλύπτει τα πάντα για το κύκλωμα της πορνείας!

H γνωστή Tv Ρersona Λάουρα, μίλησε στην Espresso για την άδικη σύλληψή της πριν από μερικούς μήνες για πορνεία στο Λουτράκι. Αποκαλύπτει τα πάντα για τα άτομα που βρίσκονται πίσω από το βρωμικό κύκλωμα της πορνείας αλλά και για τις παγίδες που στήνουν σε επίδοξες ”σταρλετίτσες”.

”Δεν πρόκειται για κύκλωμα αλλά για καρκίνωμα που δεν σου αφήνει περιθώρια σωτηρίας. Όποια κάνει το λάθος και μπει στη δούλεψη αυτών των ανθρώπων δεν έχει ελπίδα. Είναι η αρχή της αυτοκαταστροφής. Γίνεται ένα παιχνίδι στα χέρια αδίστακτων ανθρώπων που προσπαθούν να την ξεζουμίσουν”, λέει η Λάουρα.

Και συνεχίζει: ”Οι δύο εγκέφαλοι του κυκλώματος, οι δύο manager, καθώς και η κοσμική κυρία που απασχολεί συχνά πυκνά την επικαιρότητα είναι τόσο σκληροί και απάνθρωποι που δεν μπορεί να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους. Πώς γίνεται όμως η προσέγγιση;

”Αρχικά σε προσεγγίζουν δύο μέλη του κυκλώματος που δουλεύουν στον χώρο της τηλεόρασης και σε συμβουλεύουν να συνεργαστείς με τους δύο manager προκειμένου να ανέβεις γρήγορα ψηλά. Έπειτα γνωρίζεις τους δύο αυτούς κυρίους και αμέσως καταλαβαίνεις τι θέλουν από εσένα. Όταν δεχθείς, η πανίσχυρη κοσμική κυρία του κυκλώματος, αναλαμβάνει να κλείσει τα ραντεβού και να σε μεταφέρει ακόμη και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου περιμένουν ευκατάστατοι κύριοι”, εξηγεί το μοντέλο.

Τότε τα ηνία αναλαμβάνει μία άλλη κυρία η οποία σύμφωνα με την Λάουρα κανονίζει τα εξής: ”Ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις. Κανονίζει να κάνεις φωτογράφηση και τηλεοπτική εμφάνιση προκειμένου να ανεβάσουν στον πελάτη την τιμή. Η κυρία που φοβούνται περισσότερο οι κοπέλες είναι η κοσμική που κάθε λίγο και λιγάκι απασχολεί με τη ζωή της τη δημοσιότητα, πηγαίνει πρώτη από όλους στα ξενοδοχεία και κανονίζει τα πάντα”.

Ποιες είναι μπλεγμένες όμως σε αυτό το κύκλωμα; ”Πρόκειται για πανέμορφα κορίτσια τα οποία είχαν όλες τις προΰποθέσεις να τα καταφέρουν μόνες τους. Όμως αυτός ο χώρος σε τρελαίνει. θύματα του κυκλώματος έχουν πέσει τέσσερα πολύ γνωστά μοντέλα, τρεις tv persones καθώς και δύο κορίτσια που προσπαθούν να μπουν στο χώρο της υποκριτικής”.

Σύμφωνα με το μοντέλο οι δύο από τις τέσσερις κοπέλες είναι ξανθιές και έχουν κερδίσει τίτλους σε διαγωνισμούς ομορφιάς. Η τρίτη είναι διάσημη για τις αποκαλυπτικές φωτωγραφήσεις της και η τέταρτη είναι μελαχρινή από την επαρχία. Οι τρεις tv persones υπήρξαν συμπαρουσιάστριες σε τηλεοπτικές εκπομπές. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 1000 έως και 3000€.

Στα τέλη του μήνα θα κυκλοφορήσει το πρώτο ερωτικό DVD της Λάουρας με τίτλο ”Η Λάουρα πάει Λουτράκι”. ”Το έκανα για πολλά λεφτά όχι για μερικές χιλιάδες ευρώ. Άλλωστε είμαι πολύ πιο ωραία από αυτές που έκαναν ερωτικό DVD και φυσικά δεν αναφέρομαι στην Τζούλια”, δηλώνει το ξανθό μοντέλο.

Δες το βίντεο:

Read More

And More