Σαπουνο-μανία ! Τι θα δούμε σήμερα…

Η ζωή της άλλης (Mega)

Η Βάσω τηλεφωνεί στην Ξένια και την πιέζει να βρεθούν. Εκείνη δέχεται απρόθυμα. Ο Νικόλας λέει στη Ντορίτα και την Ελπίδα τις υποψίες του Φάνη για ανάμειξη της Ξένιας στο ατύχημα της Κάτιας. Η Ελπίδα υπερασπίζεται σθεναρά την Ξένια. Την ίδια ώρα, η Ξένια αποπειράται να σκοτώσει την Κάτια στο νοσοκομείο… Η Κατερίνα παρακαλεί τον Χάρη να προσέχει τον ανιψιό του όσο αυτή θα λείπει σε ταξίδι στο εξωτερικό. Ο Φάνης κανονίζει με τον Στέφανο να μεταφερθεί η Κάτια στην έπαυλη.

Τα μυστικά της Εδέμ (Mega)

Η Νόρα και ο Λουκάς ανακαλύπτουν ότι η διαθήκη, που εντόπισαν, δεν είναι η επίμαχη διαθήκη που ψάχνουν τόσο καιρό. Μιλούν με τον Στέφανο και τον κατηγορούν ότι αυτός βρίσκεται πίσω από την Νταίζη και τις απόπειρες εναντίον της Εύας. Ο Χρήστος προσπαθεί να καταλάβει πώς συνδέεται η Νταίζη με την Αντιγόνη, αλλά και οι δύο αρνούνται ότι συνεργάστηκαν στην υπόθεση της Εύας. Η Νταίζη περνάει στην αντεπίθεση και ξεκαθαρίζει πως αν την μπλέξουν με τις απόπειρες, θα την πληρώσουν πολλοί αθώοι. Αυτή η αντίδραση της Νταίζης ανησυχεί την παρέα, που αρχίζει να πιστεύει ότι είναι ικανή για όλα. Ο Μάνος εξομολογείται στην Εύα ότι ήξερε λεπτομέρειες για τη διαθήκη από την αρχή και την απογοητεύει για μια ακόμη φορά. Ο Λουκάς αναλαμβάνει να φέρει τον Μάνο και την Εύα κοντά.

Κάρμα (ΑΝΤ1)

Η Αθηνά έχει ένα τρομερό ξέσπασμα μπροστά στην κοινωνική λειτουργό, που τα χάνει κι αποφασίζει να εισηγηθεί να μη μένει πια το παιδί μαζί της, γιατί είναι επικίνδυνη. Ο Δημήτρης συμπεριφέρεται περίεργα, σαν να κρατάει άσσο στο μανίκι. Έξω απ’ το σπίτι της Σμαράγδας είναι μόνιμα κρυμμένος ένας άντρας και παρακολουθεί ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει. Ο Ηρακλής πηγαίνει συνέχεια στο σπίτι της Σμαράγδας για να βλέπει το γιο του γεγονός που ενοχλεί πολύ τον Άγγελο. Μάταια όλοι προσπαθούν να κάνουν την Αθηνά να καταλάβει πως η συμπεριφορά της θα την καταστρέψει, γιατί αυτή είναι αποφασισμένη να πάρει την εκδίκησή της. Η Μιρέλα επιστρέφει νωρίτερα στο σπίτι από μια φωτογράφηση και μια δυσάρεστη έκπληξη την περιμένει… Η Μίρκα απειλεί την Πέρσα ότι αν συνεχίσει να στενοχωρεί τον Πέτρο θα την βρει μπροστά της. Ο Ηρακλής συνεχίζει να απορρίπτει τη Ναταλία, που έχει διαλυθεί απ’ αυτό. Η Έλλη συναντά τη Μίρκα και την κατηγορεί με καινούργια στοιχεία.

Read More

And More