Σαπουνο-μανία ! Τι θα δούμε σήμερα…

Τα μυστικά της Εδέμ (Mega)

Ο Μάνος ανακοινώνει στην Εύα ότι σε δέκα μέρες θα φύγει για την Αμερική. Η Εύα σοκάρεται και τον κατηγορεί ότι το βάζει στα πόδια, για μια ακόμη φορά και αντιμετωπίζει με δειλία τα αισθήματα και τις υποχρεώσεις του. Ο Μάνος, μάταια, προσπαθεί να της εξηγήσει ότι το κάνει για το καλό όλων τους, αφού αν μείνει εδώ, δεν έχει να προσφέρει. Η Νόρα με τον Λουκά μαθαίνουν το νέο και συνειδητοποιούν ότι ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσουν ένα μέλος της παρέας. Η διαθήκη ανοίγεται και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται για το περιεχόμενό της. Ανακαλύπτουν ότι εκτός από τα άλλα η διαθήκη κρύβει και μια βόμβα, σχετική με το παρελθόν της Αντιγόνης. Ο Στέφανος, συντετριμμένος, νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η Αμαλία μοιράζεται τα νέα με την Μελίτα, που αντιδρά άσχημα, βλέποντας ό,τι έπεσε θύμα πλεκτάνης του Στέφανου και της Αντιγόνης.

Η ζωή της άλλης (Mega)

Ο Φάνης πιάνει τον Τζώρτζη όταν ετοιμάζεται να κάνει κακό στην Κάτια και καταφέρνει να τον σταματήσει. Η οικογένεια αποφασίζει να πάρει δρακόντεια μέτρα για την προστασία της. Η Ελπίδα συμπαραστέκεται στο Χάρη στην τραγωδία που ζει και γνωρίζει τον ορφανό, πια, Γιάννη. Η συνάντηση είναι επώδυνη για όλους. Η Ξένια προσπαθεί να πείσει τον τρομοκρατημένο Τζώρτζη να μην εγκαταλείψουν τις προσπάθειες να βγάλουν απ’ τη μέση την Κάτια.

Κάρμα (ΑΝΤ1)

Η Χριστίνα προσπαθώντας να καθησυχάσει τον Δημήτρη του λέει ότι η Μιρέλλα τον έχει απατήσει με τον αδερφό του… Ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος και όταν τελικά επιστρέφει η Μιρέλα είναι πολύ βίαιος μαζί της. Η Σμαράγδα και ο Άγγελος περνάνε υπέροχες οικογενειακές στιγμές με τον Στέφανο. Ο Φίλιππος και η Παυλίνα τα ξαναβρίσκουν μετά τη μεσολάβηση της Άλκηστης. Φίλιππος, Σμαράγδα και Πέρσα διαβάζουν το ημερολόγιο της Γκρέτας και μαθαίνουμε τι ακριβώς συνέβη με το μωρό της. Η Έλλη πληροφορείται ότι έχουν στοιχεία εναντίον της και τηλεφωνεί στη Μίρκα ζητώντας βοήθεια. Η Μίρκα μοιάζει φοβισμένη. Ο Δημήτρης έχει πιει, είναι εκτός εαυτού. Φτάνει στο σπίτι του Ηρακλή, που βρίσκεται ήδη κι ο Μίλτος. Βρίζει τον αδερφό του και στο τέλος παίρνει το όπλο του Ηρακλή και πυροβολεί…

Read More

And More