Ο εισαγγελέας και η διάσημη τρανσέξουαλ 13 χρόνια μετά!

1997. Η είδηση σκάει σαν βόμβα και σοκάρει την Ελληνική κοινωνία! Ένας εισαγγελέας, ένας απλός συνηθισμένος εμφανισιακά άντρας, με σπουδές και διπλώματα, είναι φουλ ερωτευμένος με την διάσημη και όμορφη τρανσέξουαλ Τζένη Χειλουδάκη!

Ο ερωτοχτυπημένος εισαγγελέας είναι παντρεμένος με παιδί! Μεγάλο σκάνδαλο! Η ιστορία γίνεται πρωτοσέλιδο και μεγάλο θέμα στα δελτία ειδήσεων. Σπάει ρεκόρ τηλεθέασης. Όλη η Ελλάδα διψάει να μάθει για τον παράνομο και περίεργο έρωτα… Το κοινωνικά αταίριαστο ζευγάρι, περπατάει χεράκι χεράκι και δείχνει ευτυχισμένο… Σαν να μην τους νοιάζει τίποτα… Ούτε τα σχόλια, ούτε η κοινωνική κατακραυγή, ούτε η τραγική φιγούρα της συζύγου του εισαγγελέα που βρίσκεται ξαφνικά στην πιο δύσκολη θέση της ζωής της…

Μέχρι που η Τζένη από κει που δήλωνε τον διεκδικώ, λέει τη μαγική ατάκα: “Δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του.Δεν ήμουν ποτέ”! Και τότε άρχισε η αντίστροφη μέτρηση του τέλους του παράδοξου έρωτα…

Ο αλλόκοτος έρωτάς τους γίνεται και τραγούδι! “Γειά σου κυρ εισαγγελέα με την Τζένη την ωραία” και βέβαια γίνεται επιτυχία και όλοι το σιγοτραγουδούν κι ας μην το παραδέχονται…

Ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος 13 χρόνια μετά την περιπέτεια και το πάθος που άλλαξε τη ζωή του για πάντα, σπάει τη σιωπή του με μια συνέντευξη στο περιοδικό People.

O πρώην εισαγγελέας που αποπέμφθηκε από το δικαστικό σώμα μετά το σκάνδαλο, σήμερα είναι άνεργος και συνεχίζει να ζει με τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Η συνέντευξή του στο περιοδικό δεν αφήνει τη γεύση της μετάνοιας στον αναγνώστη. Σε κάποια στιγμή, ειρωνεύεται την Τζένη, αλλά τονίζει αυτό που τον είχε πειράξει και τότε.Η δήλωση της, ότι δεν τον ερωτεύτηκε ποτέ!

Ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος λέει για το πώς θα αισθανόταν αν συναντούσε σήμερα τη Τζένη: ”Και μόνο με τη σκέψη αισθάνομαι αφόρητη πίεση. Κάτι σαν καταβαράθρωση. Καλύτερα να ξεμπερδεύουμε μια και καλή. Requiem λοιπόν. Επιτάφιος λόγος”.

Για το αν τον βοήθησε η Τζένη εκείνη τη δύσκολη περίοδο λέει : ”Ασφαλώς ναι. Στάθηκε όπως όφειλε τότε και με υπερασπίστηκε σθεναρά, κάτι που ενέχει ιδιαίτερη βαρύτητα, αν αναλογιστούμε ότι δεν ήταν καν ερωτευμένη. Εθαύμασα το σθένος της. Φυσικά ειρωνεύομαι…”.

Η Τζένη την περίοδο του έρωτά της με τον Γ.Σακελλαρόπουλο.

Read More

And More