Σοκ! Σκότωσε την κόρη του γιατί τον ενοχλούσε την ώρα του Μουντιάλ!

Σκότωσε την θετή του κόρη την ώρα που έβλεπε αγώνα του Μουντιάλ, επειδή τον ενοχλούσε. Πρόκειται για έναν 28χρονο που ζει στο Τέξας. Σκότωσε χωρίς κανένα δισταγμό το δίχρονο κοριτσάκι επειδή κατα τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Γκάνα, εκείνη έκλαιγε και ούρλιαζε και δεν τον άφηνε να παρακολουθήσει το ματς.
Ο 28χρονος Έκτορ Κάστρο ομολόγησε το έγκλημα. Είπε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε με τη γροθιά του, δύο φορές το στήθος της κόρης του, επειδή έκλαιγε ασταμάτητα. Σύμφωνα με την διάγνωση του ιατροδικαστή ο Κάστρο τοποθέτησε μια βίδα στο λαιμό του κοριτσιού για να το κάνει να φανεί σαν ατύχημα, αλλά δεν τα κατάφερε.
Προσπάθησε να την επαναφέρει στη ζωή, με τεχνητή αναπνοή, αλλά ούτε αυτό το κατάφερε, το μικρό κοριτσάκι δεν άντεξε τα βίαια χτυπήματα. Η συνέχεια της ιατροδικαστικής έκθεσης έδειξε ότι το κοριτσάκι είχε τέσσερα σπασμένα πλευρά. Αλλα και τρία κατάγματα που είχε από προηγούμενες εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως ο πα-τέρας το είχε συνήθεια να ξεσπάει στο μικρό αγγελούδι.

Read More

And More