Β. Λόη: ”Η Μαριέττα δέχτηκε σκληρή και άδικη επίθεση”!

H Βάσια Λόη μιλάει στο περιοδικό People για τις σχέσεις της με την Μαριέττα Χρουσαλά και εκφράζει την άποψή της για όσα διαδραματίστηκαν στο θωρηκτό Αβέρωφ. ”Με την Μαριέττα δεν έχω καμία απολύτως σχέση και δεν θα μπορούσε να είναι καλεσμένη στον γάμο μου. Θεωρώ πως δεν ευθύνεται η Μαριέττα ούτε ο σύζυγός της για το θωρηκτό Αβέρωφ. Ζήτησαν το Αβέρωφ, όπως το είχαν ζητήσει διάφορες εταιρίες για να κάνουν εκδηλώσεις”, δηλώνει η Βάσια.

Και συνεχίζει: ”Πιστεύω πως υπεύθυνοι για όλα αυτά είναι αυτοί που τους χορήγησαν την άδεια για να κάνουν το πάρτι στο Αβέρωφ. Αυτοί είναι που φταίνε και όχι η Μαριέττα. Δέχτηκε σκληρή και άδικη επίθεση, γιατί δεν είναι εκείνη υπεύθυνη. Πάντως, οι εικόνες που είδαμε από αυτό το ιστορικό πλοίο δεν ήταν ό,τι καλύτερο για εμάς τους έλληνες και τον πολιτισμό μας”.

Στην ερώτηση για το αν όντως οι σχέσεις της με την Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι εχθρικές, απαντά: ”Όχι, αλλά δεν έχουμε πει ποτέ και κάτι. Απλά, δεν κάνουμε παρέα. Δεν είμαστε φίλες. Όταν δεν έχεις καμία σχέση με τον άλλον και φέρεστε τυπικά, τότε πώς ν ατον καλέσεις στον γάμο σου; Δεν υπαρχει λόγος να τον βάλεις στη διαδικασία να έρθει, σε μια στιγμή που για σένα μπορεί να είναι η σημαντικότερη της ζωής σου, να είσαι ευτυχισμένος και αυτόν να μην τον ενδιαφέρει. Δεν κάνουμε παρέα με τη Σταματίνα. Ένα απλό γεια λέμε όταν βρισκόμαστε στους διαδρόμους του καναλιού”.

Η παρουσιάστρια δηλώνει πως το συμβόλαιό της λέει πως θα παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή και του χρόνου. στις φήμες που την θέλουν έγκυο απαντά: ”Αν ήμουν έγκυος τώρα θα είχα γεννήσει. Όχι ποτέ δεν ίσχυσε κάτι τέτοιο”.

Read More

And More