Κ. Στικούδη: “Κάτω το γκρίζο, ζήτω το σεξ”

Η όμορφη παρουσιάστρια, μοντέλο και τραγουδίστρια μιλάει στο free press ανδρικό περιοδικό Arren για την δουλειά της, για την εμφάνισή της αλλά και για το σεξ!

“Η δουλειά μου δεν είναι εύκολη. Μακάρι να ήταν. Επιβιώνω από τα 19 μου μόνη μου στην Αθήνα χωρίς να πέσω στην εύκολη παγίδα των ”χορηγών” και δουλεύω μέρα νύχτα σαν το σκυλί”, δηλώνει η όμορφη Κατερίνα. “Το πρόσωπο και το δέρμα μου ταλαιπωρούνται από το καθημερινό make up και μέσα σʼ όλα αυτά ο καθένας μπορεί να βγαίνει μιλώντας γενικά και αόριστα για τα ροζ κυκλώματα στο μόντελινγκ”, συνεχίζει η ίδια.

Όσον αφορά την άποψή της για το σεξ, η εύστοχη απάντηση της Κατερίνας Στικούδη μας εντυπωσιάζει: “Το σεξ για μένα είναι ο παράδεισος -τελεία και παύλα. Και δεν βρίσκω κανέναν λόγο να το ενοχοποιούμε. Η πιο έντονη στιγμή της ημέρας δύο ανθρώπων είναι το σεξ και δεν πρέπει να το υποτιμούμε. Ιδίως σε τέτοιες δύσκολες εποχές που οι απολαύσεις κόβονται η μία μετά την άλλη. Το σεξ δημιουργεί χαμογελαστούς ανθρώπους στο δρόμο. Κάτω το γκρίζο, ζήτω το σεξ!”

Read More

And More