Η Δήμητρα, ο Αντώνης και τα …παρατράγουδα απο το τελευταίο “Δέστε τους” !

Το “Δέστε τους” μπορεί να έριξε χθες αυλαία, όμως, ακόμα και σήμερα βουίζουν οι διάδρομοι του Alpha απο τα σχόλια που γίνονται σχετικά με το μήνυμα που έστειλε χθες ο Αντώνης Σρόιτερ στην σύζυγό του Δήμητρα Αιγινίτη, μέσω …ανθοδέσμης.

Ενα μήνυμα …βόμβα για να ακριβλογούμε, αφού σαν βόμβα έσκασε ,όταν η Δήμητρα διάβασε στον αέρα του “Δέστε τους” το τι έλεγε η κάρτα που της είχε γράψει ο δημοσιογράφος ,συνοδεύοντας τα λουλούδια που της έστειλε ! Τι έλεγε ,λοιπόν, αυτό το μήνυμα το οποίο προκάλεσαι …καρδιοπάθειες και εμφράγματα στους λοιπούς της παρέας και γενικότερα στο κανάλι;

«Ήσουν υπέροχη φέτος, θα είμαι πάντα δίπλα σου, δεν χάνεις εσύ που φεύγεις, χάνουν εκείνοι που σε άφησαν να φύγεις. Αντώνης».

Ντόιιινγκ … Και αν δεν το πιάσατε το υποννούμενο, με άλλα λόγια πρόκειται σαφώς για ένα μήνυμα του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού προς όλους εκείνους που έβαλαν τρικλοποδιές και άσκησαν βέτο να απομακρυνθεί η σύζυγος του από την ομάδα της εκπομπής και το κανάλι γενικότερα.

Τηλεοπτικός κόσμος …αγγελικά πλασμένος ; Δεν νομίζω !

Read More

And More