Η Β. Μπάρμπα γιόρτασε στη Μύκονο τα γενέθλια της κόρης της!

Στον Αϊ-Γιάννη στη Μύκονο γιόρτασε τα γενέθλια της κορούλας της η Βάνα Μπαρμπα. Η γνωστή ηθοποιός οργάνωσε ένα λαμπερό πάρτυ με πολλές παιδικές φωνούλες και χαμόγελα για την κόρη της, Φαίδρα.

Η μικρή Φαίδρα που έγινε 8 χρόνων έσβησε γεμάτη χαρά τα ροζ κεράκια που είχε πάνω στην υπέροχη τούρτα της και διασκέδασε με την ψυχή της μαζί τους φίλους της. Τριάντα παιδάκια μαζί με τους γονείς τους βρέθηκαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στο παραθαλάσσιο εστιατόριο “Hippie Fish” στον Αϊ Νικόλα για να ευχηθούν στη μικρή Φαίδρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hello, στη γιορτή βρέθηκαν και πολλές “ιστορικές” προσωπικότητες της Μυκόνου, ανάμεσά τους ήταν και ο Φερνάντο και η Χρύσα Κοντιζά.

Η Φαίδρα φαίνεται να διασκεδάζει όσο τίποτα το beach party που ετοίμασε η Βάνα Μπάρμπα για εκείνη. Όλα τα παιδάκια χάρηκαν πολύ καθώς η γιορτή τα είχε όλα: φαγητό, χορό, παιχνίδι και βουτιές στη θάλασσα. Μάλιστα, για τις μικρές κυρίες, η γιορτή είχε και μια ακόμη έκπληξη. Λίγο αφότου, έφθασαν στο πάρτυ, οι πόρτες της κουζίνας άνοιξαν και τα κορίτσια με “αρχιμάγειρα” την Φαίδρα έφτιαξαν κεφτεδάκια.

Η γιορτή τελείωσε με το άνοιγμα των δώρων και τη μικρή Φαίδρα να εντυπωσιάζεται με καθετί που είχε το χρώμα της θάλασσας, καταλήγοντας να φορά στο λαιμό της 5 γαλάζια κολιέ. Η Βάνα Μπάρμπα έδειχνε πολύ χαρούμενη που έβλεπε ικανοποιημένη την κορούλα της.

Η Φαίδρα έγινε 8 χρόνων!

Η Βάνα Μπάρμπα πιο σέξυ από ποτέ!

Read More

And More